Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите
Сортирай
Цена
Размер
Вид на продукта
Марка 1
Цвят
Отопляне
Начин на закопчаване
Продукти: 1230
Избрани филтри (1)

Дамски обувки адидас – спортни обувки, произведени от уважаван и световно известен бранд

Ако във всяко поприще има производител-еталон, по който всички да се ръководят и да се стремят да догонят, то в сферата на марковите спортни стоки това несъмнено е adidas. Може би не знаехте, но компанията е пионерът, който си служи с компютърни технологии за изработката на Micropacer снийкърсите. А в областта на дамските маратонки адидас предлага изключително разнообразие от техники и дизайни. Но в това вероятно вече сте се убедили. Не е нужно да сте редовен посетител на adidas Park в Бостън, за да си осигурите качествени и модерни дамски маратонки – достатъчно е да сте ценител на красивото, удобното и практичното. адидас ви осигурява всичко изброено и то - в дългосрочен план.

adidas дамските спортни обувки са тествани от атлетите много преди вас

Фирмата е с глобални размери и още по-мащабни перспективи. Редица титани в сферата на спорта са позирали с премиум модели, много от тях са потвърдили, че залагат на adidas и в живота. Навярно ще се досетите за някоя реклама на класическите дамски черни маратонки адидас, чието качество се запазва вече повече от половин век. Еднакво разпознаваеми са и белите дамски маратонки adidas, които са подходящи за всякакъв аутфит – екипи, клинове, спортни поли и рокли. Все пак, през последните години фирмата залага и на по-разчупени визии, по-дръзки цветове, разнообразни платформи. Всички тези усилия се полагат в името на това женското съсловие да се чувства комфортно през целия ден. И наистина се получава.

Дамските Суперстар снийкърси адидас – винаги на мода, удобни и уникални

Типичен пример за лека, удобна и качествена обувка са дамските снийкърси Суперстар. Тяхната вътрешност е много мека, дишаща и безопасна, а стелката се адаптира спрямо ходилото. Поради това Суперстар дамските снийкърси на адидас са предпочитани и от майките, и от техните деца. Можете без ограничение да тичате с тях, да покорявате планински върхове, да препускате през централната част на града и да сте спокойни, че няма да почувствате умора. А на жените, които се занимават професионално със спорт, е редно да споменем, че всички материи - от гумата до връзките - се избират от дизайнерите и разработчиците в зависимост от предназначението на обувката. Ако желаете да развивате висока скорост, да не губите инерция при вземането на завой, да не усещате дребни камъчета по настилката, вашият избор задължително трябва да е adidas. При това - не само дамски снийкърси Superstar, но и всяка друга серия, предназначена за любители на силни усещания.

Дамски обувки адидас - често задавани въпроси

Кой дамски модел на адидас да избера за ежедневна употреба?

Всички модели могат да послужат като ежедневна спортна обувка. Всъщност в това се изразява очарованието на компанията. Можете да се спрете както на Ultraboost 22, така и на Ultraboost DNA, Lite Racer Adapt 4.0, Solarglid 5, Duramo 10, Cloudfoam Pure 2.0 и др. Важно е да сте наясно с ходилата си - някои хора е добре да си закупуват модели с твърд и тесен заден форт и по-широк участък около пръстите.

Как да почистваме дамските обувки адидас?

Почти няма модели, които да не позволяват изпиране в пералня при температура от 30 градуса и минимум обороти. Колкото по-висок клас са избраните от вас дамски обувки адидас, толкова по-спокойно можете да сте, че няма да ги нараните или повредите. Ако сте резервирани, можете да използвате ръчна четка с мек косъм и подходящ перилен препарат.