Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите
Сортирай
Цвят
Цена
Марка 1
Мултипакет
Вид на продукта
Материя
Спорт
Продукти: 1503
Избрани филтри (1)

adidas performance – култова марка за всеки бюджет

Когато пазарувате обувки за фитнес или друг вид спорт, вероятно искате да заложите на най-добрата марка. Бъдете легендарни и изберете култовата мака adidas Performance. През годините марката многократно ни вдъхновява да поставяме под въпрос статуквото, въпреки спокойните си ретро вибрации. Performance е създаден за спортисти, които не са готови да правят компромиси със стила. Тя е за хора, които използват креативността, за да направят революция в своя свят.

Обувки adidas Performance - спортен стил за града, тренировки и работа

С oбувки adidas Performance съчетаваш автентичност и спортен стил в градски условия- независимо дали си на път към поредната тренировка във фитнеса, отиваш на работа или излизаш на вечеря с колеги или на кафе с приятели. Всеки един модел под марката adidas Performance ще ви служи вярно дълги години, защото компанията държи изключително много на качеството. Всяка една колекция от спортни артикули на adidas Performance се стреми към най-високите стандарти. Една от целите на компанията е потребителите на стила Performance винаги да се чувстват на първо място удобно, не само докато тренират, а и през целия ден. Материалите и технологиите, използвани за разработката на oбувки adidas Performance са създадени, за да ви подкрепят перфектно. С всеки чифт обувки ще привлечете вниманието не само по време на следващата си тренировка - ще го привлечете и по пътя към нея.

adidas Performance - обувки и шапки за малки и големи

Дъжд или слънце, шапките adidas Performance за малки и големи са доста полезни, особено когато майката природа вземе връх. Няма значение дали се опитвате да предпазите малкото си дете от парещото слънце или да го стоплите, когато температурата започне да пада - то ще бъде покрито. Под марката adidas Performance ще откриете не само шапки за малки, а и за големи, които се разпознават отдалече, заради уникалния си стил и дизайн. Каквото и да е настроението ви за деня, този аксесоар за малки и големи ще повиши енергията и настроението ви. Всичко е въпрос на детайли! Когато избирате шапката си, не пропускайте да я съчетаете със спортните си обувки adidas Performance. Така ще бъдете още по-запомнящи се и неповторими и ще ви забелязват отдалече.

Обувки adidas Performance – често задавани въпроси

adidas Performance– какво е това и какво означава?

adidas променя маркетинговата си стратегия за популяризиране на различните видове спортни стоки, които произвеждат диверсифицира марката на две групи. adidas Originals се фокусира върху предишните дизайни на бранда, които вече се справят добре. Основната причина за създаването на adidas Performance е запазването на предаността на марката към спортистите. След създаването на своята ниша за целеви пазар производството на обувките adidas Performance се съсредоточава основно за следните четири вида спортове: бягане, баскетбол, тренировки и футбол.

Обувки adidas – кой размер да изберете?

За да разберете кой е правилният за вас размер обувки adidas Performance, е необходимо да измерите краката си, като специалистите съветват това да се случи в края на деня. Стъпете върху лист хартия, като петата ви леко докосва стената зад вас. Отбележете края на най-дългия пръст на крака си върху хартията (може да ви е необходим приятел, който да ви помогне) и измерете разстоянието от стената до маркировката. Направете същото и за другия крак и сравнете измерванията си с нашата таблица за размери, за да изберете правилния размер.