Продукти: 60
Покажи идентификатора (ID) на версията

Тръгвате към планината? Открийте марката надеждни планински обувки Aku

От над 40 г. италианската марка Aku произвежда обувки за планина, лов и свободното време сред природата. Всеки модел въплъщава натрупания опит и се характеризира с високо качество, функционалност и надеждност. Обувки Aku са създадени да бъдат незаменим спътник във вашите приключения. Ако сте от хората, които обичат преходите и планината, Aku е съвършенство, създадено точно за там. Стартиралият в малък венециански град бранд, днес е престижна марка на международно ниво. Обувки за планина на Aku предлагат обувки Aku дамски, обувки Aku мъжки, унисекс и спортни модели. Цветовете са черно, кафяво, синьо, сиво, бежово, с малки контрастни цветни детайли. Всеки чифт е създаден с една мисия: да се грижи за вашия комфорт и сигурност по време на приключенията ви сред природата. Обувки Aku предлагат на всеки любител на адреналина сред природата решение - от ниски туристически обувки, до решения обхващащи глезена. Солидни, надеждни и иновативни, обувки Aku са спътник, на когото винаги можете да разчитате.

Мъжки и дамски трекинг обувки Aku за наистина тежки условия

Италианският бранд предлага и дизайни за наистина тежки условия. Трекинг обувки Aku са истинска високотехнологична иновация, в която всеки един детайл е създаден с мисъл за комфорт и безопасност. Създадени за високопланински преходи, те включват изключителни решения, включително авторски, които носят на обувки Aku признание за лидерство в изработването на обувки за планина на Aku. Когато се отдавате на приключения там, основната ви точка на контакт през цялото време са краката ви. Обути във високотехнологична сигурност, можете изцяло да се потопите в природата и да достигнете и предизвикателни дивни кътчета. Aku кани изследователят във вас да поеме на нова мисия. Истинска легенда е модел обувки Aku camana fitzroy.

Обувки Aku Gore-Tex – Водоустойчиви и издръжливи за преходи и пешеходни турове

Създаването на обувки Aku съвпада с разцвета на хайкинга. Бащата на италианския бранд бил в непрестанно търсене на иновации и подобрение. Търсейки начин да олекоти тежките и неудобни обувки за планина налични към момента на пазара, той създал съвършената обувка за преходи - събираща дизайн и функционалност в едно и позволяваща да изразите личния си стил, дори, когато покорявате върхове. Работейки по своите авторски концепции, той не пропуснал да забележи интересна техническа иновация от САЩ - мембрана която се добавяла в обувката като чорап и осигурявала едновременно устойчивост на вода, но и дишала. Aku се превръща в първата фирма, която въвежда GoreTex технологиите в своите обувки. В последствие, те са комбинирани с патентованото изобретение на Aku - AIR8000. Резултатът е непозната дотогава като характеристики планинска обувка - лека, много удобна още от първото обуване, водоустойчива и дишаща. Днес обувки Aku gore-tex радват ентусиастите в Европа, Северна Америка, Азия, Австралия.

Aku обувки – често задавани въпроси

Трекинг обувки Aku – какво представляват?

Високотехнологични, комфортни и стилни, трекинг обувки Aku са решение, което всеки любител на приключенията сред природата заслужава. AIR 8000, Aku Elica, EVA, GORE-TEX® Performance Comfort Footwear, Vibram са само част от технологиите, които предлага само един чифт трекинг обувки Aku. Налични са както обувки Aku мъжки, така и дамски трекинг обувки Aku.

Обувки за планина на Aku – откъде да купя?

Обувки Aku са налични на сайта на obuvki.bg. Очаква ви широка гама продукти, сред които можете да откриете своето решение за комфортни приключения сред природата.