Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите
Продукти: 6268

Мъжки спортни обувки от известни марки

Обичате да живеете активно и да бъдете добре подготвени за спортните предизвикателства, които предприемате всеки ден? Следователно мъжките спортни обувки са абсолютният минимум, който трябва да бъде в гардероба Ви. В асортимента на obuvki.bg ние Ви предлагаме много модели емблематични кецове, трекинг обувки, такива за бягане и за вода, но също така и за конкретни дисциплини като тенис, баскетбол или футбол. Ако искате да сте сигурни в качеството на избраните спортни обувки, заложете на добре познатите марки, които предлагаме. Мъжки кецове Converse, обувки за бягане Nike или емблематичните баскетболни обувки от марка Jordan - това са доказани модели мъжки спортни обувки, които ще Ви позволят на още по-интензивни упражнения.

Ежедневни спортни обувки

Ако Вашият гардероб е доминиран от градски стил с характер streetwear, Вие също ще можете да използвате мъжки спортни обувки и в ежедневните стилизации! Как да направите това? Вдъхновете се от една от най-популярните тенденции. Белите кецове или маратонки можете да носите с дънки и basic T-shirt, но също така с костюм или панталони с ръб и риза. Популярните жълти туристически обувки ще си подхождат идеално с класическите дънки и пуловер, облечен под ватирано яке. Такава стилизация няма да Ви позволи да измръзнете дори и през най-студените дни! От своя страна баскетболните обувките, чиято висока горна част е над глезена, могат да бъдат полезни през есенните дни, комбинирани с дънки и кожено яке Ramona.

Често задавани въпроси

Мъжки спортни обувки – какви да изберем?

Асортиментът от мъжки спортни обувки на obuvki.bg е наистина богат. Най-лесният метод за избор е сортирането според вида на практикувания спорт. На obuvki.bg ще намерите модели, предназначени за игра на тенис, футбол, баскетбол или голф, както и такива, които са подходящи за бягане, планински пътешествия, фитнес и дори за вода. Независимо кой е любимият Ви спорт и какви обувки сте избрали, обърнете внимание на материала, от който са изработени и изберете идеално техния размер.

Как да изберем размера на мъжките спортни обувки?

Правилно подбраният размер на обувките винаги е основното условие, което трябва да бъде изпълнено, за да бъдат обувките удобни и да ни служат дълго време. При спортните обувки това е още по-важно, тъй като лошо избраният размер може да доведе до нараняване или да допринесе за него. Най-добрият метод за избор на размера ще бъде използването на нашата авторска система - esize.me. Това е скенер, който определя дължината на стъпалата Ви, както и тяхната ширина и височина на супинатора. Системата е достъпна в стационарни магазини, но също така и в мобилното приложение. След сканиране на стъпалото, системата ще Ви покаже само онези обувки, които му пасват идеално!.

Мъжки спортни обувки – какъв материал е най-добър?

Изборът на подходящ материал за спортни обувки е също толкова важен, колкото и изборът на подходящ размер. Материалът на спортните обувки трябва да бъде адаптиран към спецификата на дадения спорт. За бягане най-подходящи са обувките от мрежести материали, които осигуряват вентилация на краката. За планински походи са подходящи обувки с твърда гумена подметка и кожена горна част, която често е допълнително подсилена с гума в зоната, където тези две части на обувката се свързват. На свой ред при баскетболните обувки най-важното е, че те имат укрепване в областта на пръстите и глезените - именно на тези места се получават най-много контузии по време на играта.