Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите
Сортирай
Цена
Вид на продукта
Марка
Цвят
Изработка
Стил
Продукти: 83
Покажи идентификатора (ID) на версията

Какво да обмислим, когато избираме чадър за дъжд?

Когато си купуваме чадър, то трябва да вземем предвид неговите характеристики. Естествено, изключително важно е той да е висококачествен. Не можете да се сдобиете с лош продукт и да очаквате той да върши страхотна работа. Нужно е да е от първокласно ниво, за да ви осигури така чудесната защита от лошите метеорологични условия. Висококачественият чадър за деца осигурява отлична протекция срещу дъжда. Той гарантира, че няма да се намокрите дори в силни бури. Още по-важно е чадърът да издържа на вятър. Без значение дали ще е дамски чадър , или мъжки чадър , ако не може да устои на вятъра, то няма да ви е от голяма полза. Така че това са най-важните характеристики, за които трябва да се оглеждате, когато си купувате чадъри.

Какви видове чадъри има на пазара?

Е, на първо място, имаме удобните, компактни и лесно преносими сгъваеми чадъри. Те са гъвкави, комфортни и можете да ги носите със себе си навсякъде изключително лесно. Можете да ги сложите в чантичката си и така винаги ще имате сгъваем чадър под ръка за внезапни дъждове. Естествено, те не са чак толкова устойчиви на вятър. Освен това, щом веднъж се намокрят, така или иначе трябва да ги носите в ръката си. Това ни води към следващия вид – класическите чадъри. Те не могат да се сгъват, но пък притежават други доста по-добри характеристики. Една от тях е изключителната стабилност, която предоставят. Те издържат на по-силни дъждове и на по-силен вятър. Сега ще преминем към един малко по-различен вид чадъри. Това са именно онези, които реагират на водните капки и при тази реакция се проявяват шарките в дизайна им. Те са страхотна възможност да изпитате малко повече радост в дъждовното време.

От какви материали се правят най-добрите чадъри?

Най-добрите чадъри се правят от найлон или полиамид. Това са синтетични материали с голяма устойчивост и отлични характеристики. Те са непропускливи, като именно това позволява на чадъра да си свърши работата – да ви предпази от намокряне. Найлонът и полиамидът са висококачествени материали, които със сигурност са избрани заслужено. Те издържат също така и на вятъра. Допълнително чудесно качество е че са леки и предоставят отлични характеристики, дори да съдържат само тънък слой. Така че те удобно и комфортно могат срещу чудесна цена да предоставят купища ценни характеристики, най-добрата от които, естествено, е водоустойчивостта.

Чадъри – често задавани въпроси

Какъв чадър да изберем за дъжд?

Изборът на чадър за дъжд се опосредства главно от това какви точно са нуждите ви – дали ви е необходим чадър, който лесно и удобно можете да пренасяте, а ръцете ви да остават свободни, или ви е нужно нещо доста по-стабилно и сигурно. Естествено, този фактор се влияе и от климата в региона ви. Ако той се характеризира обичайно с леки дъждове, сгъваемите чадъри могат да са ви напълно достатъчни. От друга страна обаче ако силните бури са често явление, тогава е по-добре да заложите на доста по-стабилните класически чадъри.

Къде да изхвърлим чадъра си?

Когато сте приключили с употребата на чадъра си или сте го заменили с по-нов модел, изниква въпросът къде да изхвърлите стария. Най-доброто решение, което можете да вземете, е да рециклирате стария си чадър. Естествено, винаги можете да го оставите до контейнера, за да може от него да се възползва някой с изключително ниски финансови възможности.