Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите

354 продукта

Марка Hispanitas - от испански занаяти до международна марка обувки

Марката Hispanitas е основана през 2000 г. от испанския занаятчия Антонио Гарсия. Той искал да създаде обувка, която да бъде удобна и достъпна за всички. Така компанията се разраства от ателието на малък испански майстор до международната сцена, където се превръща в разпознаваема марка за обувки, която се продава в над 50 страни по света. Обувките Hispanitas са изработени от висококачествени материали и са проектирани с мисъл за комфорт. Те също са направени с идея за опазване за околната среда, поради което брандът използва рециклирани материали, вегански кожи и устойчиви практики на производство. Някои от ключовите продукти, продавани от Hispanitas, са маратонки, джапанки, ботуши, чехли и сандали. Характерният им външен вид се запечатва в съзнанието на всички, които ги видят за първи път. Така те бързо стават сред едни от най-разпознаваемите от любителите на мода и испански обувки.

Сандали Hispanitas - предложение за смелите

Сандалите Hispanitas определено се превръщат в едно от най-търсените предложения за смелите натури. Те са дръзко и смело изявление, което не се страхува да се открои. Сандалите Hispanitas са изработени от висококачествена кожа и имат уникален дизайн, който ще ви накара да се откроите във всяка тълпа. Благодарение на технологията на производството им можете да бъдете сигурни и в продължителността им на носене. Сандали Hispanitas ще бъдат до вас сезон след сезон и няма да ви предадат. Те се предлагат в различни цветове, така че можете да изберете този, който най-добре отговаря на вашия стил. Сега имате възможността да ги откриете в електронния магазин на obuvki.bg в цветове като черно, кафяво, червено, синьо и зелено.

Hispanitas балерини - оригинален стил за активни хора

Балерините Hispanitas са нов стил обувки, които са предназначени за особено активни хора. Изработени са с гъвкава гумена подметка, с която ще бъдете сигурни, че не се плъзгат върху различни повърхности и това ви осигурява добро сцепление. Hispanitas балерини се предлагат в различни цветове и модели, така че да има по нещо за всеки. Можете да ги комбинирате с рокля или пола, дънки или официален панталон. За разлика от любимите ни Hispanitas боти, които могат да бъдат носени основно през зимата, балеринките могат да бъдат до нас почти през цялата година. Няма по-голямо удоволствие за жена от това да знае, че в гардероба ѝ винаги ще има чифт обувки, на които може да разчита при всякакви условия.

Испански обувки Hispanitas - често задавани въпроси:

Какво означава: испански обувки?

Испанските обувки носят в себе си една характерна емоция, комфорт и удобство, към които много бързо ще привикнете. Обикновено се произвеждат в ярки цветове, които да напомнят за слънчевата, свободна и необятна Испания и много бързо да ви пренасят там в дните, в които сте решили да обуете вашите модели. Още нещо изключително характерно за тях е качеството, което прави обувките вечна част от гардероба ви. Изберете испански обувки Hispanitas, ако искате да се насладите на всичко това още сега.

С какво да комбинирате балерините на Hispanitas?

Най-хубавото на това да изберете обувки Hispanitas и най-вече техните балеринки е, че можете да ги комбинирате буквално с всичко във вашия гардероб. От рокли, през поли и дънки, та чак до официални костюми – ефектът ще бъде един и същ, при това – зашеметяващ! Можете да им се доверите във всеки един момент, по време на всяко едно събитие, през всеки един сезон. И бъдете сигурни, че с тях ходилата ви ще се чувстват невероятно.