Продукти: 177
Покажи идентификатора (ID) на версията

Lasocki Kids - обувки, създадени за малки крачета в дивата природа

Ако търсите качествени обувки за вашите деца, които освен да са удобни и да предпазват краката от студ и вода, да изглеждат модерно и да се харесват на малчуганите, то тогава непременно трябва да разгледате колекцията на Lasocki Kids. Изработени от висококачествени материали, термоизолиращи и непропускащи вода, детските обувки Lasocki Kids са идеалният избор за занимания на открито през студените зимни дни, като разходки в снега например. Разнообразието от ярки цветове със сигурност ще допадне и на най-капризните малчугани, а вие може да забравите за оплакванията, че крачетата са мокри, студени или че обувките им убиват на краката. Стелките на обувките Lasocki Kids са меки и се напасват на формата на детските крачета, а подметките на зимните модели са с грайфери, с които лесно се ходи по лед и сняг.

Детски обувки Lasocki Kids - дизайн с грижа за здравето на краката на най-малките

Качествените и удобни обувки са особено важни за детските крака, тъй като от походката зависи здравето не само на краката, но и цялата стойка. Приоритет на Lasocki Kids е изработката на обувки за най-малките, като се съобразява със спецификата на детското краче и с факта, че децата са активни и обичат да се движат и скачат свободно. Ботушите Lasocki Kids са уплътнени с термоизоиращи материали, за да предпазват краката сухи и топли, но са леки и удобни за носене, за да позволяват на децата свободно да се движат. Подметките са ортопедично съобразени с формата на стъпалото и са подходящи дори за току що прохождащи деца. Летните модели са изработени от фина кожа и не изпотяват крачетата. А маратонките Lasocki Kids са идеалната обувка за активното всекидневие на всяко дете.

Детски обувки Lasocki Kids за деца - намерете модел в Obuvki, който да зарадва вашето бебе

Още от ранна детска възраст, важно е да изберете подходящ модел обувки, които да позволяват на децата да стъпват добре. Особено при периода на прохождане, обувките са от особено значение и Lasocki Kids са идеален избор за първата обувка на вашето дете. Разгледайте моделите детски обувки Lasocki Kids в сайта на Obuvki, изберете подходящ модел и бързо, лесно и сигурно може да закупите идеалните обувки, които да зарадват вашето дете. Ако пазарувате онлайн, изберете внимателно размера на обувките Lasocki Kids, като проверите в таблицата с размери, която е съобразена с европейските стандарти. Не забравяйте да помислите и за това, че детските крачета бързо растат и по-добре да изберете по-голям размер.

Lasocki Kids - често задавани въпроси

Lasocki Kids - каква е таблицата с размери?

Размерите на детските обувки Lasocki Kids са съобразени с европейските стандарти. Номерата на детската колекция са от 19 до 32 номер. Не се страхувайте да изберете по-голям номер, тъй като детските крачета растат бързо, а Lasocki Kids са известни със своята издръжливост.

Как да изберем обувки Lasocki за деца?

Съобразете се с най-вече с условията, при които детето ще носи обувките. Ако искате да прекарвате повече време на открито и търсите топли обувки, които не пропускат вода и предпазват от стува, изберете ботуши или затворени обувки над глезена. Маратонките Lasocki Kids са идеални за всекидневието на децата, а отворените сандали идеални за летните дни.