Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите

199 продукта

Сандали Teva - комфорт и удобство всеки ден

Марката Teva е американска и предлага оригинални спортни сандали, които гарантират чудесен комфорт и максимално удобство. Допълнително можете да откриете и варианти на ботуши Teva за всички останали сезони от годината. Ако сте активен човек, движите се много и искате максимален комфорт през лятото, точно тези обувки са за вас. Ако изминавате разстояния из града или просто искате да ви е комфортно в ежедневието, те отново са за вас. Ще откриете класическия най-спортен изчистен вариант на сандалите Teva в разнообразни разновидности. Освен това можете да изберете и някои варианти в по-нестандартни цветове. Например ярко розово, зелено или синьо. Също предимно от дамските сандали Teva има различни възможности, които биха се вързали доста добре със спортно-елегантен стил. Същевременно удобството им е все толкова добро.

Обувки Teva - култова американска марка за ценителите на високото качество

Основното за обувките Teva е, че те предлагат изключително високо качество и удобство за всеки крак. Тяхният дизайн със средна по дебелина подметка и качествена извивка е чудесен избор за максимален комфорт. Налични са както дамски сандали Teva, така и мъжки сандали Teva. Освен това има и варианти на ботуши Teva за останалите сезони през годината. Първоначално тази марка стартира с идеята да създаде нещо по-удобно от гледна точка стабилност на традиционния удобен вариант на джапанка. Така обувките Teva добавят каишка за глезена. С времето вариантите стават много и по-различни като цветове и тип обувка, а дори и до ботуши.

Мъжки сандали Teva - ергономични, леки и дишащи за аматьори в дългите разходки и летните градски преходи

За разлика от много други марки за обувки, тук наличието на модели за сандали е не само за жени. Има толкова модели за дами, колкото ще откриете и на мъжки сандали Teva. По този начин марката специализира и в осигуряването на комфорт за мъжете през летния сезон. Мъжките сандали Teva са изключително леки. Освен това те са ергономични и удобството с тях е на много високо ниво. Трето много важно предимство за тях е, че те са дишащи и по-този начин комфорта на ходилото с тях е максимален. Наличните модели са както в класическите черно и кафяво, така и в по-нетрадиционни сини и зелени тонове.

Обувки Teva - Често задавани въпроси

Как да изберете трекинг сандали Teva?

Сандалите Teva не са просто ежедневни сандали, въпреки че са подходящи за всяка ситуация. Те са изключително добър избор и за трекинг. Първо е важно да изберете подметката за вашите нужди, като дебелина и грайфер. Освен това е важно да подберете вида каишка, спрямо това коя поддържа най-добре вашия глезен и крак.

Как да изберете точният размер на женски сандали Teva?

Важно е да подберете и най-точният за вас размер, при избор на женски сандали Teva. Можете да направите това най-лесно, като премерите вашето ходило от петата до палеца или съответно неговата максимална дължина. След това разгледайте таблицата с размерите към съответния модел. Ще видите максимална дължина на ходилото и дължина на стелката за съответния модел, тъй като е добре стелката да е с половин сантиметър по-дълга от ходилото.