Продукти: 617
Покажи идентификатора (ID) на версията

New Era - какво представлява тази компания и защо нейните шапки са толкова специални? 

Шапките New Era се раждат под имета на марката E. Koch Cap Co., още в началото на 20те години на миналия век, а техен създател Ерхард Кох. Но синът му Харолд е този, който през 30-те години осъзнава възхода на бейзболните шапки и възможното им влияние в модната индустрия. С лозунга "Качеството е на първо място, количеството - на второ", през 1934 г. марката произвежда първата професионална бейзболна шапка New Era за отбора Cleveland Indians. Има няколко модела шапки New Era, които са се наложили като класически модели. 9forty е шапка с извита козирка и регулируема задна част. 9fifty са като snapback шапка с плоска козирка и регулируема задна част, а подобна на нея е 39thirty, но гърбът не е регулируем. 

Шапка New Era - как да я носите, за да изглеждате модерно? 

Класическа шапка New Era е с регулируема задна част. Структурирана с плоска козирка, пълна корона и възможност за извиване за универсален, класически стил тя позволява да я носите както прилепнала, така и по-разхлабена. 

Независимо дали харесвате да носите бейзболната шапка New Era високо, с козирка назад или плътно прилепнала, уверете се, че шапката приляга добре на главата ви. Изглежда много очевидно, но трябва да го вземете предвид при избора на модел.  

За да изглеждате модерно със своята бейзболна шапка New Era, важно е да е съчетана добре и да пасва на цялостната ви визия. Бейзболните шапки отдавна са преминали границата на функционалността и често се носят като декоративен аксесоар. Комбинирайте своята шапка New Era със спортни дрехи, ежедневно облекло или я носете на плажа-тази шапка е универсална и подходяща за всеки повод. 

Бейзболна шапка New Era - стилен аксесоар, който не може да липсва в гардероба ви! 

Най-хубавото от всичко е, че шапките на New Era са вечни, абсолютни класики с емблематичен дизайн, който никога не излиза от мода, и това е голяма част от причината за техния успех. Независимо от сезона, те продължават да са истински хит на пазара. 

Може да ги носите със спортно облекло, в ежедневието в комбинация с чифт дънки и дори може да ги видите дори в комбинация с официални костюми. 

През зимата изберете зимна шапка New Era, която освен естетическа функция, ще ви предпазва и от студа. 

Дамските шапки New Era са чудесен избор за плажна визия, за спорт, както и за ежедневието на дамите, които харесват по-небрежен стил. Дамските шапки New Era, които представляват само козирка, са хит през това лято. 

Шапки New Era - често задавани въпроси

Как да пера шапките New Era?

С препарат за ръчно пране и к студена или хладка вода можете да изперете вашата бейзболна шапка New Era без да повредите дизайна. Ако има петна, почистете ги с помощта на четка за зъби и деликатен перилен препарат.

Шапки New Era - трябва ли да отлепяте стикерите?

Дали да махнете стикера на бейзболната шапка New Era е въпрос на личен вкус. Ако решите да махнете златния стикер New Era 59Fifty, дизайна на шапката ще изглежда по-изчистен и семпъл.