Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите

89 продукта

Обувки Bronx – впечатлявайте с рок стила си

С премерена авангардна привлекателност и поразителна индивидуалност, обувки Bronx са за онези, които обичат да се открояват от тълпата, които живеят по собствени правила и го подчертават със стила си. Умело комбинирайки класически дизайн със заострени върхове, акценти от цветове и креативно използване на текстура и детайли, Bronx придава онова бунтарско, рок младежко излъчване, което извежда от клишето и придава заряд на личността. В продуктовия арсенал ще откриете разнообразие от висококачествени обувки за всеки повод и сезон, като всеки модел се отличава с луксозна изработка, изключителна здравина и издръжливост. За една по-внушителна рок визия, ботуши Bronx ще отговорят на уникалния ви стил в най-актуалните цветови комбинации, материали и акценти. За повече комфорт, добавете към колекцията си чифт сникърси Bronx. Брандът се откроява с chunky модели, които със своите високи подметки, с разнообразие от елементи, щампи, цветове, връзки, десени, ще се превърнат в любим партньор за всяка визия. Ако сте в търсене на перфектните сандали, Bronx са отличници и в това направление. Моделите им се отличават с майсторска луксозна изработка до последния детайл, за да крачите с уверени стъпки през лятото.

Сандали BRONX - отношение към всеки детайл

В Obuvki.bg ще откриете рафинирана селекция сандали Bronx, с подчертаващо отношение към всеки детайл. Моделите са изработени от естествена кожа, с красиви декорации, с различни разновидности на подметката – равна, с дебел ток, на платформа. Дизайнът придава изключително чувство за комфорт и увереност на своята притежателка. Сандали Bronx позволяват различни тип съчетания и са адаптивни към всеки стил. За парти визия препоръчваме модел с дебел ток на платформа; за рок-кежуал излъчване може да изберете groovy сандали, които са отличителни за бранда и въпреки че изглеждат малко по-груби, са изключително удобни и са must have.

Сникърси Bronx - изненадайте с визията си

Стил ugly sneakers са характерен почерк на маратонки Bronx. В селекцията ще откриете сникърси Bronx в различни щампи, цветове, вариации на подметки, връзки, придавайки нотка грубост и на най-нежните глезени. Моделите на бранда варират в стиловете – от ретро до chunky, придавайки усещане за удобство, комфорт и небрежност. Сникърси Bronx ще ви спечелят с това, че са винаги в тенденция с най-актуалните цветови комбинации, щампи и материали. Подходящи са за всякакви аутфити и ви дават обещание винаги да се откроявате с уникалност във визията си. В обувките на Bronx има авангардност, забързаност, в същото време и елегантност, за това комбинарайте смело и впечатлявайите със стил. В онлайн магазина ще откриете сникърси Bronx в различни цветове, които успешно да си партнират с дрехите от гардероба, подчертавайки индивидуалността ви до последния детайл.

Bronx – често задавани въпроси

Обувки Bronx – какъв бранд са?

Bronx е холандски бранд за обувки със собствена визия за авангардна мода. Умело комбинирайки нетрадиционни форми, чрез креативно използване на текстури и акценти, обувките на Bronx внушават впечатление за свобода отвъд клишето, уникалност и комфорт.

Обувки Bronx – как да изберем?

Изборът на правилния размер и модел обувки Bronx е дългосрочна инвестиция, обещаваща надеждност и открояваща идентичност. Финалният размер на обувките зависи от конструкцията им и от използваните материали, за това препоръчваме да използвате размерите CM, които показват препоръчителна дължина на ходилото в сантиметри. Тези размери могат да са различни в зависимост от моделите.