Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите
Сортирай
Цена
Вид на продукта
Марка
Цвят
Изработка на дръжка
Видове механизми
Стъкло
Продукти: 21
Покажи идентификатора (ID) на версията

Какво да вземете предвид при избора на часовник за дете?

Как да научим детето си на точност от най- ранна възраст? Купете му изискан, цветен часовник, който ще използва с удоволствие! В obuvki.bg ще намерите много различни модели, които ще задоволят вкуса на деца с различни желания . Розовите детски часовници от марки като популярната Casio ще бъдат чудесен вариант за малки модни икони , които ще се научат да вплитат детайли и аксесоари в ежедневните си дрехи и в същото време ще разчитат на времето, използвайки модерно устройство . М омчетата, от друга страна, със сигурност ще оценят по-приглушените цветове , например такива в черен цвят с различни функции като G-SHOCK. Някои детски часовници имат детайли , препращащи към страстта на най-малките или любими техни приказки. Не пропускайте да разгледате всеки наличен модел детски часовник в офертата на obuvki.bg!

Какви видове детски часовници се предлагат?

Основното предимство в носенето на часовник от ранна възраст е да научите детето си да разчита времето, което на желания аксесоар ще тече в много по-приятни условия. Благодарение на наличието на часовник, детето от ранна възраст също развива навика за точност, ръководейки се от времето, което се показва от часовника. Купуването на часовник, който ще радва окото на вашето мъниче, е чудесен начин да се преборите с тенденцията да закъснява за уроци или да пропуска края на междучасията. Благодарение на факта, че детето има часовник, от който ще може ефективно да отчита времето, можете да го научите на навика да се появява в определен час, например при вземане от училище, допълнителни дейности или играейки с приятели. Съществуват обаче различни видове часовници. Изборът на детски спортен часовник е подходящ за малчуганите, които тренират още от най-ранна възраст. Заложете на детски смарт часовник, ако търсите модел за по-голямо дете. Можете да се спрете и на детски дигитален часовник, ако търсите нещо добро за подарък.

Най-добрите предложения за детски часовници на obuvki.bg

Детски часовници можете да намерите в офертата на известни, световно признати марки, които произвеждат този тип аксесоари. Предложения за най-малките клиенти предлага например марката Ice watch, чиито продукти се славят със своята издръжливост и елегантност . Малко по-приглушени версии на детски часовници можете да намерите в асортимента и на Lorus. Марки като Casio или HYPE също предлагат своите детски еквиваленти на часовници, познати от версията за възрастни. Какъвто и детски часовник изберете, трябва да бъдете сигурни в качеството на предложенията, направени от офертите на obuvki.bg. Бъдете сигурни, че те няма да ви разочароват.

Детски часовници - ч есто задавани въпроси

Какъв детски часовник да избера?

Kупуването на детски часовник като подарък е много добра идея. Това е класически подарък, който ще служи на вашето мъниче няколко години. За предпочитане e да изберете такъв, който детето ще използва веднага. Златните или сребърни часовници с гривна са много елегантен вариант, но не особено практичен на тази възраст.

Откога детето ви да започне да носи часовник?

Подходящата възраст за детето да започне да носи часовник зависи от няколко фактора като нивото на отговорност и зрялост на детето, както и причината да искате то да носи подобен аксесоар. Като цяло децата могат да започнат да носят часовник още на 5 или 6 години, когато се учат да определят времето и разбират концепцията за графици и рутини. Въпреки това, някои деца може да не са готови за часовник, докато не пораснат. Също така е важно да вземете предвид вида часовник, който купувате за вашето дете.