Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите

353 продукта

Мъжки обувки Geox – класически модели за всеки ден

През последните години да има Geox обувки е привилегия на всеки, който държи на качеството и познава най-добрите производители на пазара. В асортимента на марката ще откриете много класически модели за всеки ден, а също така за официални поводи и спорт.

Разглеждайки последните колекции от обувки за мъже Geox, ще ви направи впечатление, че те преимуществено са изработени от кожа и със специфична подметка от гума. Последната е изключително здрава и издръжлива на носене. Във всеки един чифт има мембрана, която е вградена в подметката и позволява на излишната влага да бъде изведена навън, оставяйки стъпалата сухи. Този иновативен подход не е за сметка на комфорта. Затова не се притеснявайте да носите своите Geox за мъже по време на дъжд.

С оглед комфорта и безопасността зимните обувки Geox разполагат със стелки с алуминиево покритие. Тази технология запазва топлината и държи стъпалата на топло. Освен това не допуска навлизането на студен въздух или вода.

В онлайн магазин Obuvki може да допълните гардероба си с нов чифт мъжки обувки Geox на достъпна цена. Може да избирате между сникърси, мокасини, еспадрили, лоуфъри, сандали, ниски обувки, боти, ботуши, боти тип челси, чехли и много други.

Мъжки сникърси Geox – дишащи, леки и удобни

Популярността на мъжките сникърси Geox се дължи до голяма степен на ориентираността на компанията към иновациите и производството на висококачествени продукти, в които комфортът е изведен на преден план. Наред с това тя е поддръжник на опазването на околната среда и прилага този етичен кодекс в разработването на всеки нов модел.

Избирайки сникърси Geox, получавате в замяна модерни обувки, които са леки и удобни и предпазват стъпалата от запаряване. Те са изработени от водонепроницаеми дишащи материи и са издръжливи на носене. Дизайнът им предполага лесно вписване в стила ви на обличане. Може да се уверите в това, разглеждайки разнообразието от модели и подбраната цветова гама.

В спортните колекции на Geox за мъже ще откриете богат избор на обувки в строг стил. Отделено е и специално място на по-разчупените стилизации, с които може да разкриете в пълна степен модния си вкус. За качеството на обувките на марката говори красноречиво успешното й налагане сред професионалните спортисти.

Зимни ботуши, лоуфъри, боти и сникърси за мъже Geox – широка гама от стилове в Obuvki

Италианската компания Geox се е постарала да отговори на очакванията на мъжете, независимо в коя сфера се развиват те в личен и професионален план. Именно затова в колекциите на марката има асортимент за всеки сезон – ботуши, боти, лоуфъри, сникърси, мокасини, чехли и много други.

Една от визитните картички са зимните мъжки сникърси Geox. Те са оптимално защитени срещу ниските температури и влагата и осигуряват представителен вид на мъжа и в суровите и сиви студени дни. Отличен избор са за спортно-елегантния стил на обличане.

За дните, в които искате да разкриете своята елегантност и искате тя да бъде в италиански стил, смело изберете мъжки лоуфъри Geox. В магазин Obuvki ще откриете най-новите модели на модната къща и вдъхновение за различни визии.

Мъжки обувки Geox – често задавани въпроси

Geox – каква е тази компания?

Geox е добре позната в България италианска марка, която води началото си от 90-те години на 20 в. Днес тя е разпознаваема в цял свят и предлага широка гама обувки за цялото семейство. Всеки един чифт Geox е олицетворение на стремежа на Марио Морети Полегато да създаде идеален микроклимат за стъпалата.

Обувки Geox – как да изберем точния размер?

Докато разглеждате асортимента от обувки Geox в онлайн магазина, обърнете внимание на възможността да сортирате моделите по размер. За удобство към всеки един чифт има приложена таблица, от която може да получите ценна информация за размерите му.