Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите
Продукти: 309
Избрани филтри (1)

Naturino - изберете най-добрите детски обувки за вашето бебе

Независимо как избираме обувки и дрехи за себе си, когато става дума за бебето, винаги търсим най-доброто на пазара. Детските продукти се избират от взискателните родители и компаниите не си позволяват компромиси - нито в дизайна, нито относно материалите, от които са произведени. Топ брандовете за детски обувки се стремят да поддържат своето качество постоянно и във всеки модел.Naturino е италианска марка, която повече от четири десетилетия си е поставила за цел да прави децата щастливи, предлагайки им удобни, стилни и уникални обувки. За разлика от другите брандове, те залагат много и на безопасността. Затова заедно с дизайна, детски обувки Naturino разработват и подобряват постоянно техническите характеристики на всеки модел. Понеже са наясно, че никоя майка няма да прави компромиси за своето съкровище. Искате спокойтвие при първите стъпки на бебето? Нищо по-лесно - пред вас са моделите малки обувки Naturino. Те са най-доброто решение за детското краче: меки и ергономични, шарени и свежи. Осигуряват стабилност на стъпалото и така помагат на бебето да стъпва с по-голяма увереност. Много от родителите се притесняват, че неправилните обувки могат да забавят прохождането и се колебаят между различните марки. Бъдете сигурни, че с обувки Naturino ще направите най-добрия избор.


Ботуши за дъжд, ботуши и други обувки на известната италианска марка Naturino

Едно от редизвикателствата пред родителите е изборът на модел, който да предпазва крачето на детето в лошите климатични условия и в същото време да е удобен при носене. Ботуши за дъжд Naturino са чудесно решение и ви съветваме да не го пропускате. Въпреки че този тип обувки тепърва набират популярност, както подсказва името им, те са незаменими по време на есенните дъждове. Сто процентовата изолация, която дават подметката и горната част на обувката позволява на детето спокойно да ходи на училище дори в неблагоприятно време. Ако преди ботушите са били компромис между функционалности качество и цена, забравете за колебанията - всеки чифт ботуши Naturino е създаден с грижа за детското краче. А това включва надеждни материали, комфорт при носене и лесна поддръжка. Ние сме наясно, че това е период, в който кракът на детето расте непрекъснато и едва ли то може да носи любимия си чифт повече от един или два сезона. Въпреки това всеки един модел е проектиран така, че да отговаря на натоварването от интензивната употреба. И това важи с пълна сила за всички зимни ботуши Naturino - те дават сигурност, защото са с мека подплата, надеждност заради подметката със стабилен грайфер и закопчаване.

Детски обувки Naturino от най-висококачествена кожа

Едва ли има по-подходящ материал за детска обувка от естествената кожа. Тази чудесна материя има всички качества да предпазва, да носи комфорт и да е изключително здрава. Затова Naturino обувки за деца залагат на топ модели от най-висококачествена кожа. Те са подходящи за всякакви сезони, могат да бъдат еднакво удобни при всички възрасти и са достатъчно надеждни при игри. Избрете най-доброто за своето малко момиче или момче и ще имате сигурността на перфектната изработка и здравината на кожата.

Обувки Naturino - Често задавани въпроси

Обувки Naturino - откъде да купя?

Obuvki.bg със сигурност ще ви предложи всичко, което търсите в перфектната детска обувка. Многото размери на обувки Naturino могат да ви объркат, затова препоръчваме да използвате специално създадената точно за тази цел таблица с размери Naturino. Премерете детското краче и сравнете резултата с таблицата.

Ecco или Naturino – какво да избера?

Naturino без никакво съмнение е по-добрият избор. Достъпни обувки с отлично качество, перфектни за вашето дете. Дизайнът им е свеж и модерен, а материалите позволяват на крака на детето да се чувства комфортно в тях.