Продукти: 105
Покажи идентификатора (ID) на версията

Garvalin - модерни и удобни модели детски обувки за всякакви случаи

От самото си създаване марката, специализирана в производството на детски обувки Garvalín има много ясна мисия: да произвежда качествени обувки, подходящи за специалните особености на детските крачета. В продължение на години, марката работи върху създаването на ергономични детски обувки и постоянно работи върху постигането на съвършенство чрез обединяване на ноу-хау и иновация. Удобството и комфортът са от основно значение, когато става дума за избор на детски обувки. Здравето на детските крачета, удобството при стъпване и ходене и правилното прилягане към крака са основни принципи, които Garvalín следва при изработката на своите обувки. Марката предлага универсални модели, подходящи както за ежедневието, така и за специални поводи.

Детски обувки Garvalin - здрави крака на детето в модерни обувки

От години Garvalín създава своите продукти, като обръща специално внимание на специалните изискванията на своите малки клиенти. Моделите детски обувки Garvalín, които варират от първия чифт обувки, подарен на новороденото бебе, до обувки за деца, които вече стабилно стъпват на своите крака са разнообразни и атрактивни. Дългогодишният опит в обработката на суровините и производствените процеси, както и постоянните иновации в дизайна водят до създаването на обувки, които все по-информираните и по-взискателни родители изискват да своите деца. Сандалите Garvalín са специално изработени, за да не се изпотяват детските крачета през горещите летни дни. Освен това, те са оборудвани с каишки и закопчалки, които стабилно придържат крака и позволяват максимална свобода на движението на малчуганите.

Обувки Garvalin - фините декорации ще очароват всяка майка и нейното бебе

Не само качествени, ергономични и изключително удобни, а и естетически атрактивни и модерни, обувките за деца Garvalín са идеалният избор за всеки сезон. Независимо, дали търсите обувки за своето бебе, за детето, което тепърва прохожда или за вече порасналите малчугани, които тичат и скачат, в онлайн магазина на obuvki.bg може да намерите идеалните детски обувки Garvalín на специални цени. С помощта на филтър, може да сортирате по цвят, размер или модел и лесно да направите своя избор. Детските обувки Garvalín са подходящи за всеки случай и сезон, тъй като марката е специализирана в производството, както на сандали и леки летни обувки, така и на сникърси и мароканки и дори ботуши. Изработени от мека кожа и първокласни материали, моделите детски обувкиGarvalín са идеалният избор, както за ежедневието, така и за тренировки, а дори и за специални поводи.

Garvalin - често задавани въпроси

Garvalin - какво представлява тази компания?

Създадени в Испания, семейството на Garvalín постепенно се разраства. Всяка от трите марки - Garvalín, Agatha Ruiz de la Prada и Biomecánics - представя добре диференцирана продуктова линия, която се пласира в цял свят. Мисията, която Garvalín следва от самото начало: да създава подходящи обувки, адаптирани към специалните нужди на децата е в основата на създаването на висококачествените им продукти, известни на световно ниво.

Обувки Garvalin - каква е таблицата с размери?

Размерите на детските обувки Garvalín са съобразени с европейските стандарти. В онлайн магазина на obuvki.bg може да намерите детски обувки Garvalín за момиченца и момченца от 18 да 36 номер.