Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите

1290 продукта

Модерни обувки adidas – от олимпийско обувно облекло до задължителни градски обувки

Съвременните висококачествени обувки adidas Originals са нещо, което едва ли не задължително трябва да присъства в гардероба ви. Те са изключително модерно обувно облекло, което е изработено не само по най-новите тенденции в света на спорта и ежедневния стил, но и спрямо най-съвременните иновации в технологичната промишленост. Те ви предоставят несравнимо ниво на качество и удобство. Това са обувки, които подхождат дори на олимпийските състезатели. Но дори да не сте такива, няма проблем, защото обувно облекло adidas е подходящо и за градското ежедневие, и за тичане в парка, и за множество други спортни и ежедневни дейности. adidas градско обувно облекло е гаранция за най-високо качество, най-голямо ниво на комфорт и несравнимо удобство, от което няма да искате да се откажете.

Обувно облекло adidas – стил за всеки ден

С adidas Originals дамски обувки и с мъжките модели на марката ще получите стил и съвременна визия за всеки ден. Те ви позволяват да се радвате на любимите си дейности, да изградите невероятен вид, който изразява активния ви дух и предизвикателното ви отношение към трудностите на живота. Благодарение на множеството модели обувки adidas получавате много повече, много по-лесно. Те предоставят сигурно и комфортно решение за всякакви предпочитания. Дали ще изберете adidas мрежести обувки, традиционно спортните модели, стилно-елегантните артикули, или който и да е друг модел adidas Originals, можете да сте сигурни, че взимате правилното решение.

adidas обувки – градско обувно облекло за всеки

Ако търсите да изградите градска визия, която да е подходяща и за тихи, спокойни дни, и за напрегнато ежедневие по пълните улици, то обувки adidas със сигурност са страхотно решение за вас. Те предоставят градско обувно облекло за всеки, като не пренебрегват ничии предпочитания. Стремят се да осигурят възможно най-доброто качество с отлични иновативни характеристики и технологии, съчетани с перфектен, съвременен дизайн. За всеки повод, за всяка ситуация и за всеки тоалет ще намерите по нещо с марка adidas Originals. Тези обувки са съвършено решение, когато искате да създадете градска визия, която се отличава с уникалност, съвременност и активен дух.

adidas Originals – често задавани въпроси

Как да проверим дали обувките са оригинален adidas?

За да сте сигурни, че обувките са оригинален adidas, пазарувайте само от доверени онлайн магазини, които гарантирано ще ви предоставят само оригинална стока директно от производителя. Но има и няколко елемента, които можете да проверите, за да сте сигурни, че взимате оригинален продукт. На първо място, гледайте внимателно надписа, обозначаващ марката, проверете дали баркодовете на двете обувки са различни, обърнете внимание дали всеки един детайл е изпипан и внимателно изработен. Нискокачествена изработка, разнищени шевове, правописни грешки и други подобни са сигурен знак, че обувките не са оригинални.

Как да перем adidas обувки?

Различните модели adidas обувки имат нужда от различна поддръжка. За да сте сигурни, че взимате най-доброто решение за обувките си, използвайте само професионални почистващи препарати, хладка вода, перилни средства, които не са силни и увреждащи. Не перете в пералня, не пускайте в сушилня и не сушете на директна слънчева светлина.