Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите
Сортирай
Цвят
Цена
Марка 1
Вид на продукта
Отопляне
Размер на обувки
Размер
Продукти: 113
Избрани филтри (1)

Зимни обувки Kamik – погрижете се да имате най-добрата защита за себе си и децата

Kamik е компания със завиден опит зад гърба си. Днес асортиментът й е впечатляващо голям и се развива в три направления – детски, женски и мъжки обувки. Колекциите покриват всеки сезон – пролет, лято, есен и зима.

Особено място в продуктовата гама заемат сериите от детски ботуши за сняг Kamik. Ще откриете богато разнообразие от боти, ботуши, апрески и други видове затворени обувки за студените дни от годината.

Тъй като марката е канадска, всеки един чифт е пригоден за суровите условия в тази част на света. Затова в процеса на производство на детски обувки Kamik се използват съвременни иновационни технологии и материали от най-високо качество. Крайният резултат е по вкуса на децата и съчетава комфорт, функционалност и безопасност.

Зимните обувки на марката издържат на изключително ниски минусови температури – до минус 40 градуса по Целзий. Те са водонепроницаеми и притежават свойството да пропускат въздух, което спомага за доброто проветряване на стъпалата. Освен това всички обувки за деца Kamik са леки и съобразени с нуждите им.

Обувки за деца Kamik – сандали, пантофи, ботуши и боти за всеки ден

Докато разглеждате асортимента от обувки Kamik в онлайн магазин Obuvki, струва си да обърнете внимание на разнообразието му. Колекцията от модели за деца включва сандали, гумени ботуши, пантофи, боти, туристически обувки и много други. Всички те са съобразени със спецификите на сезона, през който ще бъдат носени и са изпълнени в спортен стил.

Създавайки обувки за деца, канадската компания внимателно подхожда към техните анатомични особености и вкусови предпочитания. Именно поради това всеки чифт детски ботуши за сняг Kamik или пък сандали са с дизайн, който предразполага към лесно обуване и събуване и е в цветова гама, която отговаря на очакванията на момичетата и момчетата.

На особена почит в летните серии на марката са сандалите. Те са със стабилна подметка и са изработени от материи, които щадят нежната кожа на децата. За дъждовните дни не се колебайте да изберете гумени ботуши. Закачливият им и атрактивен дизайн е в духа на игривия характер на децата. Лесно ще го впишете в стила им на обличане.

Kamik – каква е размерната таблица за детски обувки?

Днес асортиментът на Kamik е голям, но можете с лекота да се ориентирате в него, благодарение на системата ни за филтриране на артикулите. Изберете желаните от вас характеристики и бързо и удобно ще откриете търсения от вас модел. Всеки чифт сме описали подробно. Разполагате и с размерна таблица на детски обувки Kamik, за да може да сте сигурни, че купувате точния модел.

Изборът на точен размер е ключов за комфорта на детето. Той е определящ за правилното развитие на стъпалата и безопасността по време на ходене и активна игра. Подобно на колекциите от дамски ботуши за сняг Kamik, асортиментът от детски обувки на канадската компания постоянно се допълва от нови модели. Веднъж, щом се ориентирате в размерите им, много по-лесно ще пазарувате занапред.

Kamik – често задавани въпроси

Kamik – каква е тази компания?

Kamik е компания, чиято история започва през 1898 г. в Канада. Създадена е на мястото на вече съществуващия бранд Genfoot, познат на пазара със своите детски обувки.

Струва ли си да купим обувки за сняг Kamik?

От създаването си до днес Kamik е производител, който се свързва със завиден опит и активно изследване на анатомията на стъпалата. Всеки чифт, излязъл от фабриките на марката, е конструиран да бъде удобен и практичен. Със зимни обувки Kamik ще сте уверени и защитени през студените дни от годината.