Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите

27 продукта

Aigner – топ марка кожени обувки за взискателни потребители

Оригинална кройка, елегантен стил и качество без компромис – тези три неща са характерни за всички обувки на немския производител Aigner. През дългогодишната си история той запазва непокътнат високия професионализъм, с който се отнася към разработването на всяка една колекция. Именно поради това почитатели на Aigner обувки ще откриете в цял свят.

В наши дни името на дизайнера Етиен Ейгнер е символ на новаторството. И то си личи, когато разглеждате продуктите на марката. Дизайнерът, например, е първият, който решава да боядиса естествената кожа в различни цветове. Решението му е сполучливо и днес имаме удоволствието да носим кожени обувки във всевъзможни цветове.

През годините новаторските идеи, с които марката Aigner допринася за развитието на модата при обувките за мъже и жени, се трупат една след друга. Разраства се и продуктовият й асортимент, за да може да се отговори най-пълно на нуждите и на най-взискателните потребители.

Обувки Aigner – високо качество, майсторска изработка и винаги на мода

Още като дете Етиен Айгнер развива любов към кожата и нейните свойства – здравина, надеждност, мекота и чувственост. По-късно тя се превръща и в основа на неговия професионален живот като дизайнер. Първите продукти, които излизат от работилницата му, са кожени аксесоари. Неусетно продуктовият асортимент се увеличава и славата на немската марка се разпростира надалеч.

Причините за успеха на Aigner са напълно обясними. Те се дължат на всеотдайността и майсторската изработка.

В онлайн магазин Obuvki може да се запознаете с пъстротата на колекциите от дамски и мъжки обувки Aigner. Има модели за всеки сезон, а стилът им позволява още сега да ги направите част от стила си на обличане.

Асортиментът от дамски обувки Aigner също е голям. Марката разработва с нестихващо вдъхновение боти, сникърси, балеринки, сандали, лоуфъри, туристически обувки и много други. С тяхна помощ може да придадете на стила си повече аристократизъм, без да жертвате своя комфорт.

Aigner – не само обувки. Богат асортимент от кожени аксесоари на топ производител

Aigner е марка, която ще чуете и по други поводи, не само когато чувате отзиви за отличното качество и богатата гама от обувки за мъже и жени. В продуктовия асортимент на компанията присъстват още различни аксесоари – чанти, колани, ръкавици, портфейли, пътни чанти и куфари. Има колекции и от облекла.

Етиен Айгнер става професионален дизайнер на 45-годишна възраст. През 1950 г. представя първата си колекция от кожени чанти в Ню Йорк. Тя е оценена като шедьовър и веднага привлича вниманието на готовата да бъде изкусена публика.

Аксесоарите на модната къща са отлично допълнение към всеки чифт обувки Aigner, тяхно естествено продължение. Те разкриват огромното преимущество на естествената кожа пред другите материи и потенциала й да бъде дълготрайна и винаги на мода.

Ако искате да бъдете в крак с най-новите колекции на модната марка, абонирайте са за бюлетина ни.

Aigner обувки – Често задавани въпроси

Aigner – каква е тази марка?

Aigner е немска модна марка, специализирана в производството на луксозни дрехи, обувки и аксесоари за мъже и жени. Историята й започва през 40-те години на XX в. Неин основател е Етиен Айгнер.

Aigner – какво означава името?

Aigner е фамилията на основателя на марката – Етиен Айгнер. Още като дете той проявява интерес към обработката на кожата и това хоби прераства през годините в професионалното поприще. Днес Айгнер е известен в цял свят с умението да създава различни продукти от кожа.