Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите
  Не са намерени продукти изпълняващи избраните критерии. Изтрийте част от филтрите

  Bearpaw - обувки от най-висококачествени материали

  Bearpaw е американски бранд, основан през 2001 година. Популярността на марката в цял свят се дължи на вложените производствените технологии и висококачествени материали от овча кожа във всеки чифт. 

  Bearpaw обувки се характеризират с отлична топлоизолация и високо ниво на удобство при носене.

  Зимните   обувки Bearpaw emu са най-популярните и разпознаваеми модели на пазара и са изключително предпочитани заради комфорта, издръжливостта и топлинната защита, която предлагат.

  Освен обувки за студения сезон, продуктовия асортимент на производителя включва сникърси, чехли, туристически обувки и аксесоари, отличаващи се с безкомпромисен стил и майсторска изработка от най-високо ниво.

  Ако търсите надеждни обувки произведени от най-висококачествени материали в магазин за обувки Bearpaw или онлайн в Obuvki.bg, може да откриете перфектния чифт, който да отговори на вашите изисквания и очаквания.

  Обувки Bearpaw - възхитителна изработка

  Изработени от овча кожа, обувките нa Bearpaw са проектирани да издържат при най-суровите климатични условия. Популярна със своите терморегулиращи свойства, овчата кожа позволява поддръжка на максимален топлинен комфорт  в най-студеното време.

  От 2018 година компанията се пренасочва към устойчиво производство, като създава и веган обувки от полиестер. Благодарение на иновативната технология HiberTech, всеки чифт е екипиран с 200 грама задна изолация, за да бъдат краката ви винаги топли и защитени.

  С ориентир към удобството и любов към човека, брандът натрупва чудесна репутация и изключителни отзиви за обувки Bearpaw, които потвърждават за отлични здравина, водоустойчивост, комфорт, както и перфектно съотношение между цена/качество. И съвсем не е изненадващо, предвид възхителната изработка, вложена във всеки детайл на всеки модел.

  Обувки Bearpaw - водоустойчиви благодарение на специална технология

  Освен с отлична топлоизолация, обувки Bearpaw се характеризират с перфектна водоустойчивост, благодарение на иновативната технология NeverWet, която поддържа повърхността суха, предпазвайки я от намокряне и петна.

  Суперхидрофобните покрития осигуряват забележителна устойчивост на течности, като вода, вино, кал, позволявайки им да се стичат от повърхността. Това дава възможност винаги да се наслаждавате на чисти и красиви обувки.

  Разгледайте предложенията на Bearpaw в Obuvki.bg и заложете на качество, което ще ви се отплати с времето.

  Bearpaw – често задавани въпроси

  Bearpaw - каква е тази компания?

  Bearpaw е американски бранд, основан през 2001 година. Производителят дължи своята популярност на серията си зимни ботуши от овча кожа. Моделите се характеризират с отлична топлоизолация, перфектна водоустойчивост и високо ниво на удобство при носене.

  Bearpaw - откъде да купя?

  Обувки Bearpaw могат да бъдат закупени онлайн в магазин Obuvki.bg. Сред разнообразието от предложения може да намерите перфектния чифт за студения или преходния сезон, както за мъже и жени, така и за деца.