Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите

282 продукта

Шапка Buff - за всеки сезон

Шапката е повече от аксесоар. Тя е своеобразен почерк на индивидуалността. Всеки сезон има своята характерна шапка – през пролетно-летните дни залагаме на модели с козирка, а през зимата на топли и практични вариации, които да ни предпазват от студа. Ако търсите шапка, с която да подчертаете характера си, изживявайки по стилен начин всеки сезон, то супер актуалните аксесоари на Buff са перфектната опция за вас. Създадени с много цвят, много страст и темперамент, те са всичко от онова, което имате нужда, за да допълните визията си. В продуктовия асортимент ще откриете широка гама шапки Buff за всеки сезон от годината. За летните дни заложете на Buff бейзболна шапка, която с лекота ще си партнира и с по-елегантни визии, а за по-студените изберете зимна шапка Buff. Всеки продукт на Buff се отличава със сертифицирано качество и изработка с най-високи технологични процеси за максимална безопасност както на човечеството, така и природата. Изберете вашия модел Buff шапка от Obuvki.bg и изживейте стилно всеки сезон от годината.

Шал Buff - многофункционален аксесоар

Ако трябва да опишем с една дума шаловете на Buff, то ще е многофункционалност. Превърнали се в истински тренд сред всички любители на спортните изживявания и пътешествия, те са епитом на високо качество и практичност. Всеки модел шал Buff е проектиран с мисъл за любов към човечеството и уважение към природата. Това, което ги отличава от останалите шалове е използването на иновативни материали и технологии в дизайна. Многофункционалните шалове Buff са изработени с UV защита - UPF + 50, както и Coolnet UV, eco – friendly рециклиран материал - полиестерен микрофибър с отлични свойства на ветроустойчивост, управление на влагата, придружен с охлаждащ ефект. Освен изключително функционални, моделите на бранда са красиви и много приложими. Изберете надежден шал Buff тип комин от Obuvki.bg и се насладете на изживяването.

Бандана Buff като стилен елемент от ежедневния стайлинг

Обичате спорта и търсите аксесоар, който успешно да се интегрира и в ежедневния ви стил? Бандана Buff е перфектното решение за вас. Моделите се характиризират с многофункционален, удобен дизайн, обезпечен с технологията DryFlx. Изработена от лек, бързосъхнещ материал, бандана Buff може да се носи както в ежедневието, така и при всички видове спортни активности, като колоездене, бягане, туризъм, алпинизъм, предпазвайки ви от предизвикателствата на времето с подчертан стил на индивидуализъм. Разгледайте предложенията в Obuvki.bg и изберете вашия модел бандана Buff.

Buff шал- често задавани въпроси

Как да перете шаловете Buff тип комин?

Препоръчваме винаги да четете етикета преди да изперете вашия шал Buff тип комин. Съветваме да перете ръчно или да използвате програми за деликатно пране.

Можете ли да тренирате с бандана Buff?

Бандана Buff е проектирана преди всичко за активни спортисти. Високотехнологичната изработка, антибактериален ефект и защита от вредните слънчеви лъчи я прави отличен аксесоар за активности на открито.