Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите

203 продукта

Обувки Diadora: устойчиви, здрави и спортни

Марката за спортно облекло и обувки Diadora е създадена преди повече от 70 години от Марчело Даниели в Италия. Съчетавайко италиянските традициите в производството на обувки, качеството на материалите, модерния дизайн и иновации в моделите си, марката успява да си спечели престиж на световно ниво. Спортът вдъхновява дизайнерите да изработват модели, които да позволяват свободното движение и комфорт при практикуването на всякакви спортни дейности. Обувките Diadora се отличават с невероятна устойчивост и здравина, тъй като са произведени от висококачествена кожа и първокласни материали. Diadora е марка, която не се страхува да прилага иновации, както в производствения процес, така и в дизайна на своите обувки. Винаги в крак с модните тенденции, спортните обувки Diadora са идеалният избор, ако търсите устойчиви и здрави маратонки, който да ви мотивират да спортувате. Тъй като са известни със своята устойчивост и здравина, обувките Diadora са чудесна инвестиция за вашия спортен гардероб.

Обувки за бягане Diadora - комфорт по време на тренировка

Когато търсите подходящ модел обувки за бягане, обръщате внимание преди всичко на удобството на обувката. Обувките за running Diadora са леки, дизайнът е аеродинамичен, подметката е съобразена с естествената извивка на стъпалото и начинът, по който крака стъпва при тичане. Стелките са меки и се напасват на формата на стъпалото, а материалите, от които са изработени са естествени и поддържат краката прохладни без да ги изпотяват. Съобразени с ортопедичните изисквания за качествена и удобна обувка, обувките за бягане Diadora ще ви позволят да поддържате правилна стойка при ходене и тичани и да се наслаждавате тренировката със стил.

Мъжки обувки Diadora - италиански стил в удобен модел

Марката Diadora се асоциира, както с високо качество, така и с модерен дизайн. Тя е спонсорирала няколко известни спортисти като тенисиста Бьорн Борг и футболиста Франческо Тоти. Diadora е специализирана в производството на спортни обувки за тренировка, но и модели, подходящи за всекидневието като моделите Сникърс например. В тазгодишната колекция мъжки обувки Diadora преобладават модели с по-дебела подметка, високи над глезена, с разнообразни цветове и цветни комбинации според последните модни тенденции.

Diadora - често задавани въпроси

Къде да купя обувки Diadora?

Обувките Diadora са водеща световна марка и могат да бъдат намерени във всички реномирани спортни магазини в страната. Лесно, бързи и сигурно може да закупите и чифт спортни обувки Diadora в сайта на obuvki.bg, където може да филтрирате търсенето по марка, модел и размер.

Обувки Diadora - каква марка е тази?

Diadora е италианска марка, специализирана в производството на мъжки, дамски и детски спортни облекла и обувки. Италиянското качество и многогодишния опит, превръщат марката в един от лидерите на пазара за спортни стоки. Отличава се с високото си качество, невероятна издръжливост и модерни дизайни. Спонсорират множество спортни мероприятия и професионални спортисти.