Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите

Продукти: 68

Doughnut - модерни и стилни раници за много поводи

Doughnut е сравнително нова китайска компания, която е производител на модерни и стилни раници. Един аутдор бранд, който следва стъпките на устойчивото развитие  и иска да бъде по-близо до природата.  Серията раници Doughnut Macaroon съдържат устойчив текстил, изработен от рециклирани пластмасови бутилки, който облекчава изчерпването на ресурсите и свежда до минимум замърсяването с пластмаса.

Компанията предлага многообразие от висококачествени раници, които са подходящи за всеки повод. Можете да ги използвате, както за ежедневието си, докато отивате до магазина, или да спортувате, както и за работа- в зависимост от вашите предпочитания можете да заложите на обикновена чанта за лаптоп Doughnut или на раница Doughnut, която има отделение за лаптоп.

Чанта за кръста Doughnut - удобно допълнение към ежедневния ви стил

7 ч. вечерта е и се сещате, че сте забравили да купите прясно мляко за сутрешното кафе. Решавате, че ще отидете набързо до кварталния магазин и междувременно ще изхвърлите и боклука. Една, втора, трета торба и докато изхвърляте разделно отпадъците си, се чудите в коя ръка да държите портмонето или по погрешка да не го изхвърлите в контейнера.

С чантата за кръста Doughnut това няма как да ви се случи! Удобна, практична, стилна. И най-важното качество – освобождава ръцете.

Раница Doughnut Macaroon, Раница Doughnut Macaroon mini и Doughnet Montana в obuvki.bg

В сайта на obuvki.bg ще откриете голямо разнообразие от висококачествените  раници на компанията Doughnut. Безспорно раниците Doughnut се отличават от други със свежата си визия и различни цветове : дамите могат да заложат на ярки цветове като жълто, пепел от рози, винено червено или на бонбонени комбинации като светло розово, светло синьо, светло жълто и др. Господата могат да избират между светли и тъмни земни тонове.

Безспорна отличителна черта на раниците Doughnut е тяхната функционалност. Всяка една е направена от водоотблъскваща материя и вътре в нея има специално отделение за шише.

Ако често ви се налага да ходите из града по работни срещи, препоръчваме ви да разгледате Раница Doughnut Macaroon. Тя е с вместимост 16 литра и има специално подплатено отделение за лаптоп с размери до 14 инча. За още по-голям комфорт по време на носене раниците Doughnut Macaroon имат регулируеми и подсилени презрамки.

Ако сте от хората, чийто незаменим помощник в работата е таблетът, Раница Doughnut Macaroon mini със сигурност ще ви хареса. Тя е умалено копие на раницата Doughnut Macaroon и е с вместимост 7 литра. Всички модели от тази серия се отличават с регулируеми презрамки и със специално подплатено отделение за таблет с размери до 12 инча.

Doughnut аксесоари - често задавани въпроси

Раница Doughnut или Kanken ?

Спортните раници Kanken са създадени от Fjällräven- шведска компания, чийто основен предмет на дейност е производство на аутдор екипировка. Те са идеален избор за хората, които обичат да прекарват свободното си време сред природата. Марковите раници Doughnut се отличават със спортно-елегантен стил и са подходящи, както за поход в планината, така и като стилен моден аксесоар в ежедневието. Препоръчваме да се насочите към артикулите на компанията Doughnut, защото са подходящи за всеки повод

Doughnut - коя е тази марка?

Компанията Doughnut в създадена от няколко млади дизайнера през 2010 год. в Хонконг. Doughnut перфектно въплъщава концепцията за дизайн за интегриране на мода и функционалност в едно. Мисията на марката е да осигурява висококачествени чанти на своите клиенти, влагайки в крайните продукти естествени и рециклируеми материали. С визията „Опаковай мечтата си!“ компанията Doughnut иска да насърчи клиентите си да преследват мечтите си и тя да бъде спътник по време на пътуването им към най-съкровените стремежи.