Безплатно връщане в рамките на 30 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите
Сортирай
Размер
Цвят
Цена
Марка 1
Вид на продукта
Изработка
Предназначение
Продукти: 131
Покажи идентификатора (ID) на версията

Eastpak - чанта за кръст или за рамо? Какво е по-практично?

Марката Eastpak предлага разнообразие от чанти с много високо качество, гарантиращи също така и чудесно удобство. Ако ви е най-удобно ръцете ви да са свободни и имате да носите сравнително малко неща, то тогава чантата за кръст Eastpak е най-добрият вариант за вас. Ще откриете изобилие от модели в различни цветове, сред които да подбирате. Има в класически и в по-ярки тонове, както и по-малки и по-големи по размер модели.

Ако пък носите повече неща и за вас е най-удобно чантата да се сваля и слага лесно и често, то тогава чанта през рамо Eastpak ще е по-добрата опция за вас. Ще откриете различни модели, като както дамски, така и мъжки. Също ще можете да изберете по-малка или по-голяма чанта, спрямо най-точното за вашите нужди. Освен това има и различни цветове, за да може да се върже добре с вашия стил.

Раници и чанти Eastpak - спортен стил за всяко пътуване

Марката Eastpak е създадена да осигури не само максимално качество и добър дизайн, но и удобство от гледна точка на багажа ви за пътуване. Независимо дали ще използвате продуктите на тази марка за кратко или дълго пътуване, ще можете да се насладите на максимален комфорт от гледна точка на разпределението в тях. Освен това раниците и чантите на Eastpak ще се вържат изцяло с всеки спортен стил.

Можете да подберете по-малка или по-голяма раница Eastpak, спрямо вашите нужди за багаж. Освен това има наистина доста цветови възможности, от ярки цветове и шарени опции, до класичекса черна раница Eastpak. Освен това например може да изберете цветна чанта през рамо или черна чанта за кръст Eastpak. Наистина има по нещо подходящо за всяко желание и спортен стил и вашето пътуване ще е комфортно.

Моливник, портфейл и раница - задължителни аксесоари за училище от марката Eastpak

Чантите Eastpak, както и другите аксесоари на марката са чудесен избор за училище. Можете да комбинирате раница Eastpak с моливник Eastpak. А защо да не изберете портфейл, който да се връзва с всичко останало? Допълнителните аксесоари на марката ще ви осигурят максимално удобство и възможност да подготвите раница с всички удобства за дните на училище.

Както вече споменахме марката се старае да предостави максимален комфорт като предлага изключително функционални раници. Чрез възможността за допълнителни аксесоари цялостното удобство се допълва още повече. Наистина са помислили за всичко. Ще откриете дори чанта за обяд.

Аксесоари Eastpak - често задавани въпроси

Eastpak - каква е тази компания?

Марката Eastpak е американска и стартира още през 1952г. Още от самото начало нейната идея е да произвежда продукти, които могат да се използват дълго и са изключително функционални. Компанията предлага раници, чанти през рамо, чанти за кръст, моливници, портфейли и още разнообразни аксесоари.

Раници Eastpak - откъде мога да ги купя?

Можете лесно да подберете точният за вас продукт на Eastpak онлайн. Има много варианти в разнообразни модели и цветове и лесно ще откриете най-точният зьа вас. Освен това има достатъчно снимки, за да се оориентирате. Доставката за марката е стандартна и можете бързо да започнете да носите желания продукт.