Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите

60 продукта

Часовник G-Shock като елегантен аксесоар

Часовник G-Shock определено е чудесен избор за всеки стил, защото е изключително елегантен аксесоар. Можете да заложите на изчистен черен, сив или бял вариант за по-елегантен стил, а също и да изберете черно със златисто или бяло със сребристо. За спортно-елегантен стил ще откриете доста алтернативни опции на форма и каишка, а за спортен и доста по-цветни варианти.

Освен това ще можете да подберете измежду различни дизайни на самия часовник G-Shock. Може да искате да имате само по-изчистени стрелки или такива в открояващ се цвят. Може да предпочитате електронни числа или да искате да заложите на комбинация от двете, за да е максимално видимо за вас. При всички случаи ще откриете всяка от опциите както за мъжки часовник G-Shock, така и за дамски часовник G-Shock.

Часовник G-Shock - проверете вашите нужди

Основната идея на часовник G-Shock е да е максимално издържлив и функционален. Както вече ви разказахме, разбира се той е и доста стилен. Но като цяло тази марка стартира с идеята да предостави нещо повече от часовник, а именно такъв, който ще ви служи дълго и ще се чупи доста по-трудно от всички останали. Точно затова можете да проверите вашите нужди с часовник G-Shock. Дори още да не сте сигурни изцяло каква издържливост търсите, тази марка ви предоставя възможност да тествате безопасно това.

Основен акцент на функционалността на часовник G-Shock е да бъде с максимално издържлива батерия, която рядко да има нужда от смяна. Втората основна идея на този часовник е да може да бъде изпускан от до 10 метра и да издържа на това без да се чупи. А третата идея на марката е да предлага възможности за модели, които са изключително устойчиви на намокряне.

Смарт часовник G-Shock - шарена функционалност

Смарт часовник G-Shock освен стилен и изключително функционален, може да бъде и цветен и да създава чудесно настроение. Разбира се марката предлага класически възможности в черно, сиво и бяло. Но можете да откриете и доста добро разнообразие на по-шарени или ярки опции, които да бъдат акцент на тоалета ви и да добавят нещо интересно към цялостния ви стил.

Един вариант на смарт часовник G-Shock е да бъде изцяло в ярък цвят, като например червен или син. Друг вариант е да има класическа каишка да кажем в черно, а самият часовник да е в розово. Трети вариант пък може да бъде да комбинира класически цвят като черно, но стрелките да са в ярък цвят. Като цяло опциите на разнообразие от цветове и комбинации са доста и ще откриете подходящи както за дамски часовник G-Shock, така и за мъжки часовник G-Shock.

Часовник G-Shock - често задавани въпроси

Как да наглася времето на часовник G-Shock?

Можете да нагласите времето на вашия часовник G-Shock изключително лесно. Различните модели е възможно да имат малки вариации как, но като цяло е помислено за всичко и просто е нужно да зададете времето лесно и бързо от самия ви часовник.

Как да почистя своя часовник G-Shock?

Можете спокойно да почитите вашия часовник G-Shock с мокра кърпа за почистване на часовник. Може да използвате само вода, но не е проблем да използвате и сапун и специална течност за почистване на часовници.