Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите
Продукти: 149
Избрани филтри (1)

Herschel – младежки раници, които ще подчертаят вашата уникалност

Особено иконични за Herschel са раниците с младежко бунтарско излъчване. Създадени за комфортно ежедневие, те са отлично решение както за училище, така и за комфортно ежедневие на съвременните млади хора. Предлагат място за лаптоп, но и за всичко друго, от което може да имате нужда. Размерите, обема и формите раница Herschel са разнообразни и позволяват всеки да открие своето решение. Дизайните са от класически раздвижени и оригинални. Herschel раници са красиви и функционални и предлагат стил - от изчистени едноцветни модели като раница Herschel черна, в морско синьо или пък бледо розово, до решения във всички цветове на дъгата или пък десен на цветя. Обичайно включват иконичната за Herschel подплата в червено и бяло. Знакови са моделите раница Herschel с кожени каишки с магнитно закопчаване в предната част, затваряне с регулираща се връзка за още повече обем, както и дишаща подплата с мрежа в задната част за още повече комфорт при носене на Herschel раници.

Портфейл и чанта за кръст Herschel – модерна и практична защита на вашите документи

Други знакови за бранда продукти са портфейл Herschel и чанта за кръст Herschel. Те са практично решение за удобно всекидневие. В моментите, когато раница не ви е нужна и искате да се придвижвате удобно, като в същото време разполагате с място за сигурно съхранение на пари, документи, ключове, решението дават портфейл Herschel и чанта за кръст Herschel. Модерни и практични, те осигуряват търсения комфорт като същевременно добавят стил към визията ви. В портфейл Herschel дискретно е вписан отново знаковия за компанията дизайн на подплатата с червено и бяло. Функционални и стилни, те са отличен избор за съхранение на парични средства и документи. Някои от моделите се предлагат с унисекс брандирана гривна, която сами избирате как и дали да носите. Иконичният десен присъства и при чанта за кръст Herschel. Във всякакви цветове, тя стои и служи еднакво добре и на дамите, и на господата.

Куфар Hershel – добър приятел за кратки и дълги пътувания

Куфар Herschel е идеално решение за пътешественици. Компактен, функционален, добре разпределен, здрав и мобилен, той е пръв приятел на тези, които обичат да пътуват. Телескопичната дръжка позволява лесно маневриране и придвижване с багажа, а колелцата се грижат за останалото. Идеалният куфар за кратки или по-дълги пътувания, който позволява да изпъкнете със собствен стил и когато сте на път. Също като останалите продукти от портфолиото на Hershel, куфарите на компанията са уникални и красиво изработени издръжливи продукти, които запазват елегантния си вид в продължение на много години. Винаги ваш верен приятел във всяко приключение, куфар Hershel ще ви служи вярно винаги, когато имате нужда от надежден и стилен приносител на багаж, на когото винаги можете да разчитате.

Herschel – Често задавани въпроси

Herschel - каква е тази компания?

От основаването си през 2009 г. до днес Herschel създава уникални раници, куфари, чанти за кръст, облекло, аксесоари, с внимание към всеки детайл. Компанията носи името на града, в който са израснали три поколения от семейството. Днес седалището на Herschel е във Ванкувър, Канада.

Как да изперем раница Herschel?

Използвайте щадящ течен сапун и вода, за да почистите замърсена раница Herschel. Използвайте само върху замърсените части и не перете раница Herschel в пералня.