Продукти: 61
Покажи идентификатора (ID) на версията

Сандали, чехли и еспадрили Inuovo - покажете себе си по време на почивката

Inuovo са обувки, създадени за слънчево, ваканционно време и летни пътувания. Леките обувки прилягат добре на формата на краката ни, без да причиняват наранявания, а деликатните материали, използвани в процеса на производство, са комбинация от издръжливост и комфорт. Сандали Inuovo могат да ви предложат отлично решение за всеки един от онези моменти, в които не сте сигурни какво точно искате да обуете. Фини чифтове обувки с тънки каишки или модели с плътна и дебела подметка – всичко зависи от вашите индивидуални изисквания. Чехли Inuovo са идеални за почивка край морето и по време на вечерни разходки по плажа. Привлекателното покритие и висококачествените материали осигуряват 100% комфорт при използване на този тип обувки. За хората, които предпочитат затворени обувки, добър избор ще бъдат любимите еспадрили Inuovo, характеризиращи се с модерен дизайн, съобразен с най-новите тенденции. Изберете обувки, напомнящи за слънчеви кътчета на земното кълбо и екзотични плажове, които са чудесно място за почивка. Inuovo са обувки, които работят добре при различни метеорологични условия, затова често пъти ги препоръчваме, ако не сте сигурни какво ще бъде времето навън.

Inuovo - дамски сандали на равна подметка, леко повдигнати, както и платформа. Точно както ги харесвате!

Марката Inuovo се грижи произвежданите от нея модели да се характеризират с модерен дизайн. В онлайн каталозите можем да намерим различни дамски сандали Inuovo, чийто външен вид е съобразен с това, което наблюдаваме на съвременните модни подиуми. Удобните обувки с леко повдигната подметка или платформа са добра алтернатива на класическите обувки с висок ток, благодарение на които добавяме няколко допълнителни сантиметра към нашата височина. Стабилните обувки на платформа са страхотни особено през лятото, когато искаме да си осигурим още повече комфорт в ежедневието. Най-универсалното решение за ежедневието, разбира се, ще бъдат дамските сандали на равна подметка, характеризиращи се с мека материя, която лесно се обува на бос крак. Заложете на оригинални летни обувки, съобразени изцяло с вашите нужди. В асортимента на obuvki.bg ще откриете и боти Inuovo, идеални за пролетно-есенния сезон.

Inuovo - какви са размерите на тези турски обувки?

Специално проектирани подробни таблици с размери на Inuovo ще ви позволят да изберете правилната обувка, която ще работи надеждно на вашето ходило, гарантирайки неговата безпрецедентна защита. Inuovo притежава широка гама от размери, в която всеки почитател на модните и практични решения ще намери нещо за себе си. Обувки Inuovo са издръжливи и устойчиви на различни метеорологични условия, обувки, които ще ви служат през следващите няколко сезона. Така че изберете правилния размер, като вземете предвид както дължината, така и ширината на конкретен чифт, като по този начин бъдете сигурни, че ще предотвратите неудобството.

Обувки Inuovo - Често задавани въпроси

Обувки Inuovo - от къде да си ги купя?

Широка гама от налични модели Inuovo обувки можете да намерите в електронния магазин на obuvki.bg. Поръчайте обувки онлайн и се насладете на разнообразието от модели и цветове, които ще допълнят ежедневните ви стилизации. Изберете подходящите размери Inuovo за вас и се насладете на удобството, което те ще създадат. Сигурни сме, че вашите ходила заслужават това внимание.

Inuovo - какъв e производителят?

Inuovo е компания, основана на турската Ривиера в югоизточната част на страната преди близо 100 години. В началото марката произвежда обувки в голям мащаб само за Турция, но в последните години тя започва да се фокусира върху все повече персонализирани модели и нови клиенти. В момента Inuovo се свързва предимно с висококачествени обувки, идеални за лятото и слънчевите дни. Те отварят своите пазари за целия свят и, благодарение на това, днес ние много лесно можем да се сдобием с техен модел.