Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите

87 продукта

Lumberjack  – широка гама от ежедневни обувки

Ежедневните обувки се избират по една основна характеристика и това е удобството. Тъй като се предполага, че ще носят през активната част на деня, комфортът на стъпалото е от особена важност. Затова търсим модели, които са еластични, но и здрави, за да издържат натоварването на делничните ангажименти. Някои от брандовете се насочват именно към тази ниша и предлагат обувки, перфектно съчетаващи всички тези изсиквания. Една такава марка е Lumberjack. Марката е създадена през 1979 г., когато предприемчив занаятчия от Верона, по време на пътуване до Северна Америка, е очарован от дивата природа на Канада, от необятните зелени площи, големи кристално бистри езера и прекрасни кленови гори.
След завръщането си в Италия той решава да пренесе този дух и естетика в марка, вдъхновена от обувките на канадските рейнджъри, създавайки лого с двоен кленов лист. Обувки Lumberjack разширяват постоянно своята продуктова линия през годините и сега можете да избирате от различни типове обувки - чехли и сандали, ежедневни обувки, ботуши и боти, туристически и високопроходими модели. Въпреки че обувките за ежедневно носене са само част от предложенията, те са търсени заради техния външен вид и стабилните подметки, както и различните варианти на закопчаване и удобната височина. Можете да ги комбинирате с много различни дрехи и аксесоари като палта, парки, жилетки, якета или пухенки.

Обувки Lumberjack - изработени с грижа за комфорт при носене

Продължителното носене на обувки може да донесе дискомфорт на крака. Ако качеството на изработка е ниско, неудобството може да се засили. Затова ежедневните модели са от най-добрите материи, а дизайнът - изцяло съобразен с натоварването. Тук може да се види най-ясно разликата между посредствените марки и тези, които са създадени, за да осигуряват удобството и комфорта на клиентите. Lumberjack без никакво съмнение са от втория тип и това се вижда веднага във всеки детайл - от връзките до логото. 


Обувки Lumberjack за мъже, жени и деца - за всеки и за всеки повод

Lumberjack ви помага да намерите подходящата обувка със своите достъпни и висококачествени модели. Можете лесно да намерите модела, който подхожда на вас или вашите близки както сред дамските, така и сред мъжките предложения. Все пак говорим за обувки, които отразяват вашия стил, когато отивате на работа или спортувате. В категорията мъжки обувки Lumberjack е много лесно да намерите качествени и стилни продукти, които да подхождат на вашия стил. Зимните модели се открояват с неплъзгащата се подметка и топлата вътрешна подплата; гъвкавата структура и използването на дишащи материали са видими при видовете обувки, произвеждани за лятото. Дамски обувки Lumberjack едновременно допълват вашия стил и осигурява комфорт на краката ви през целия ден. Тези модели предлагат възможност за избор на здрава обувка, благодарение на ергономичните структури на подметката и специалните материали, които позволяват на краката да дишат. Разнообразието от дамски сандали и кецове са идеални през летните месеци. Всички модели детски обувки Lumberjack се отличават с удобство и комфорт. Различните дизайни на ежедневни обувки, кецове, маратонки и сандали за момчета и момичета се носят с лекота, а това се харесва на децата.

Lumberjack – често задавани въпроси

Lumberjack – каква е тази марка?

Lumberjack е италиански бранд, вдъхновен от природата на Канада. Предлага широка гама от обувки и аксесоари, изработени от висококачествени материали. Подходящи са за всякакви възрасти и стилове.

Обувки Lumberjack – как се почистват?

Поддръжката на обувките с марка Lumberjack е в зависимост от тяхната материя. Грижата трябва да включва четкане, почистване, миене и търкане на петната и мръсотията. Не я оставяйте да се задържи дълго.