Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите
Сортирай
Размер
Цвят
Цена
Марка 1
Вид на продукта
Материя
Изработка
Продукти: 140
Покажи идентификатора (ID) на версията

Manebi – италиански маркови обувки за средиземноморски климат

Италиански стил, елегантност и добро настроение – на това може да разчитате, избирайки да допълните гардероба си с чифт обувки Manebi. Тази италианска модна компания ще ви спечели с дизайна на своите летни обувки, сред които ще откриете еспадрили, чехли, гуменки, сникърси и др. Още повече, че към тях марката предлага богата колекция от дамски чанти. Разглеждайки богатото разнообразие от обувки и аксесоари в онлайн магазин Obuvki, ще се убедите в гениалния подход на дизайнерите на Manebi. Те са подбрали внимателно цветовата гама в духа на Средиземноморието. Нюансите са много и има по нещо за всяка дама, независимо колко взискателна е тя. Обърнете внимание на пастелните тонове и на цветовете, които са ярки, но не натрапчиво. По-скоро ви зареждат с жизнерадост и привличат с жизнеността си. Макар Manebi да е млада италианска марка за обувки, тя вече е много успешна. Производството й е в Испания, като всеки един модел, излязъл от фабриката, се отличава с отлично качество.

Премиум марката за обувки Manebi – открийте перфектния чифт за себе си!

В продуктовия асортимент на Manebi ще откриете изобилие от модели тип еспадрили. Това, което прави впечатление е, че те не са само в строг класически стил. Има много други в разнообразни варианти – тип лоуфъри, например. Добавяйки към това джапанки и чехли, откриването на перфектния чифт за вас за този сезон е елементарна задача. За да го имате, достатъчно е да разгледайте онлайн обувки Manebi в удобно за вас време. В магазин Obuvki сме се постарали да ви представим последните колекции на марката и да ви осигурим лесен начин за сортиране на моделите. За да спестите време, може да изберете от филтъра своя номер обувки. Така ще разполагате с ясна представа кои са наличните обувки по ваш размер. След това може да свиете богатия избор по цена, цвят, тип връх, разновидност на тока или друга характеристика. Обувките Manebi са достойни да бъдат част от летния ви гардероб. Те са най-добрият подарък, който може да си направите с наближаването на морската ваканция, която сте планирали. Моделите са подходящи за носене на плажа, в неформална обстановка, по време на разходка из курорта и т.н. С тях ще се дарите с лятно настроение.

Еспадрили Manebi – лекота и намек за елегантност

Ако търсите оригинална и качествена обувка за лятото, препоръчваме ви да изберете еспадрили Manebi. Те се произвеждат по начин, който прави тази традиционна обувка атрактивна в тоалетите на модерната жена. За горната им част, например, се използват качествен текстил, велур и рафия. Последният материал е много рядък и се добива от едноименна палма, която расте в Африка. Рафията е суровина, която има запомнящ се вид. Друго преимущество на еспадрилите, а и на чехлите Manebi е тяхната лекота. В комбинация с перфектна изработка с тях няма да усетите дискомфорт. За допълнителна здравина и изолация срещу въздействието на водата подметката е снабдена с тънък слой гума.

Обувки Manebi – Често задавани въпроси

Обувки Manebi – откъде да ги купим?

Ако искате да купите чифт Manebi, в онлайн магазин Obuvki ще откриете богат избор на модели. За удобство може да сортирате наличните артикули по важен за вас критерий – цвят, цена, популярност или пък предназначение и стил.

Manebi – каква е тази марка?

Модната компания Manebi е създадена през 2011 г. Името й е вдъхновено от един от районите на известния френски курорт Сен Тропе. Обувките от колекциите на марката са създадени точно за такива ваканционни места – те са удобни, универсални и в разнообразен неформален стил.