Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите

205 продукта

Menbur - шик и класа в бляскав стил

Като своя муза испанският бранд Menbur определя жената. Марката създава изключителни обувки, чанти и аксесоари за специални поводи. Всяка дама може да открие точният чифт обувки за своята сватба сред предложенията на Menbur, но и да избере сникърси, вечерни разкошни сандали, специално създадени за дамите обичащи да танцуват обувки, универсални решения за ежедневието или пък чифт Menbur повече от подходящ за офиса. Мисията на бранда е една: където и когато и да е, жената да се чувства като истинска кралица, обута в отличителен стил, създаден само за нея, за да подчертае красотата ѝ и да добави шик към всяка визия. Не по-малко впечатляващи са Menbur дамски чанти. За вечерно събитие, сватба или пък стилно ежедневие, те предлагат инфинитивна елегантност. Да избереш Menbur чанта, означава да добавиш блясък в живота си. Заедно с обувки Menbur, чантите на бранда са експлицитно доказателство, че тайната е в детайлите и аксесоарите, които точно като фея-кръстница имат силата да преобразят всяка дама в кралица.

Menbur обувки - изключително женствени стилове и красиви декорации

Не просто обикновени обувки, а Обувки, достойни за специалните моменти в живота - това са Menbur обувки - от Menbur сандали на висок ток и Menbur обувки с удобен нисък ток до Menbur сникърси и Menbur сватбени обувки. С тях сияете, защото те са специални и вие сте специална - а заедно сте очаквано добра комбинация. С нисък или висок ток, равни или толкова високи, че ви превръщат в истинска звезда, обувки Menbur добавят блясък и подчертават вашата женственост. С каишки, камъни, извивки, красиви декорации те ви издигат на пиедестал и рисуват приказни картини за съвършената жена, която не само изглежда, но се чувства впечатляващо. Всеки специален момент в живота заслужава обувки Menbur. Затова, брандът създава и специална линия за булките, които са поканени на истинско пиршество от дизайни, един от друг по -впечатляващи, ефирни, завладяващи. Бродерии, дантели, камъни, панделки, цветя в точното количество превръщат Menbur сватбени обувки в истински произведения на изкуството.

Menbur handbags - възхитителни модели за специални поводи

Дизайните на Menbur дамски чанти са създадени да впечатляват и покоряват. Освен за специални събития и сватби, те са и в ежедневен формат, който добавя шик към всяка визия. За любимите ви джинси, елегантен официален костюм, лежерна лятна рокля или пък мини вечерен тоалет, вдъхновен от Коко Шанел - за всички тях си има подходяща Menbur чанта. Тя може да е бляскава и впечатляваща, същинско бижу, привличащо погледите. Може и да бъде смела и женствена в тюркоазено синьо или пък със смел принт. Изборът е ваш - и няма да е лесен. Едно е сигурно: Menbur дамски чанти са създадени, за да бъдат носени, обожавани, забелязвани и отиват на всяка жена.

Menbur - често задавани въпроси

Menbur – каква е тази фирма?

От над 40 г. испанският дизайнерски бранд Menbur слуша жените и създава това, от което имат нужда. Обувките и аксесоарите за специални поводи на компанията са базирани на хармонията и баланса между блясък и елегантност.

Menbur shoes – как се почистват?

Грижете се за своите Menbur обувки и те ще ви се отплатят с дълъг живот в услуга на вашата отлична визия и самочувствие. Използвайте специализирани решения за почистване, базирани на материала, от който са изработени вашите Menbur обувки.