Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите
Продукти: 855
Избрани филтри (1)

Шапки с козирка New Era - безброй стилове

Шапките с козирка и капелите са емблема на градската мода и спортно-елегантния стил. На тяхната универсалност, подплатена с изобилие от цветове и десени, се радват не само мъжете, но и все повече дами. В този ред на мисли, редно е да споменем един от водещите играчи на пазара - New Era. Не е лесно да произвеждаш аксесоар, който е утвърден от десетилетия, даже векове, и сравнително предпазливо променя основния си дизайн. Тази компания обаче няма алтернатива, особено за хората, които търсят не само защита на лицето от слънцето, дъжда и вятъра, но страхотна визия. Ръчна изработка, класически силует и авторитет - това са трите съставки зад успеха на шапки New Era. Шапките са манифестация. Особено ако са произведени от компания със 100-годишна история. Първите модели са в стила на 20-те години на миналия век. Ще ги разпознаете във филми като “Великият Гетсби” и характерните за онази бурна епоха кабаретни вечери. Дизайнерите на бранда не разчитат на стара слава, като въвеждат нови силуети, извити или прави козирки, нашивки, различни механизми за закопчаване и други. Не се учудвайте на успеха и на красивите дамски шапки New Era. Компанията разчита на технологията, за да остане в ритъма на времето, но без да жертва характера и идентичността си. Днес тя разполага с една от най-добрите колекции от спортни и лайфстайл шапки и за двата пола.

Намигване към класиката - шапки New Era

Култовият модел 59/Fifty е първообразът на днешната бейзболна шапка с козирка, носена от милиони хора по света. Оригиналната шапка е изработена от текстил, обогатен с вълна - дишащ естествен материал с превъзходна еластичност, изолация и устойчивост. В последствие навлизат нови платове с нишки от памук, еластан, ликра или кевлар. Днес ще намерите и по-достъпни полиестерни и микрофибърни модели, които феновете на мъжки шапки New Era всъщност предпочитат, заради по-лесната им поддръжка. Употребата на изкуствените влакна се диктува от конкурентния спортен пазар. Просто професионалните атлети имат нужда от нещо още по-добро, което да отвежда потта от челата им и да им помага да се концентрират върху играта. Затова в компанията разработват нови материи с полиестерни влакна, които освен че отвеждат водата по-добре, остават и в стабилно състояние с течение на времето. Това означава, че една бейзболна шапка New Era нито ще промени формата си, нищо ще се отпусне прекалено.

Шапки с козирка New Era - спортният символ

New Era се превръщат в символ, откакто започват да произвеждат официалните шапки на Мейджър лигата по бейзбол на САЩ. Не само играчите гордо носят шапките с клубното лого, а и феновете. Всяка година отбори като “Янките” от Ню Йорк и “Гигантите” от Сан Франциско продават милиони бейзболни шапки New Era. Надали това щеше да е така, ако продуктите с клубното лого не бяха и удобни. Нека напомним, че сериите 59/Fifty нямат регулиращ механизъм в задната част. Ако искате закопчаване, насочете се към модели като 9/Fifty или 9/Fourty. Всеки продукт на New Era има стикер на козирката, който указва името на модела и размера. Логото на компанията се намира от външната страна на повечето шапки.

New Era - често задавани въпроси

Как се перат шапките New Era?

За предпочитане е да не използвате перална машина, за да не повредите козирката. Грижете се всеки ден за шапката си, като я четкате и изтупвате. За пране ползвайте хладка вода и сапун, търкайте внимателно елементите с мека четка, особено ако става дума за зимна шапка New Era от вълна.

Какъв размер шапка New Era да избера?

Измерете обиколката на главата си, използвайте шивашки метър. Прекарайте го на около сантиметър над веждите и покрай ушите. Проверете за подходящите модели в таблицата на производителя.