Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите
Продукти: 50
Избрани филтри (1)

Nuvola - домашни чехли за цялото семейство

Комфортът у дома си има име - Nuvola. Това е бранд, който влага солидни ресурси, за да осигури нужното удобство и продължителна употреба на чифт пантофи. Преобладаващата част от моделите се състоят с подметка от 3 до 5 слоя. Особеното при изработката е, че се съчетават комбинация от материи за релаксация на ходилото, продължително носене при по-динамично ходене, здрав захват, за да не се свличат или изхлузват, както и специално гумено покритие, което не се пързаля по гладка подова настилка. Ако все още не сте се докосвали до уникалните дамски домашни чехли Nuvola, мили дами, приветстваме Ви да го сторите. На господата предлагаме леки модели и пухкави детски пантофи Nuvola, с които скачането и припкането из цялата къща ще е още по-забавно. Можем да предложим модели за цялото семейство - от най-малкия до най-капризния. 

Nuvola пантофите - удобство у дома

След уморителен работен ден, през който сте се задушавали в униформата или сте претоварили ставите си заради неудобни високи обувки, е време за отмора у дома. Продължителното ходене в тесни токове или мокасини е предпоставка за получаване на разширени вени. Но ние от obuvki.bg имаме изненада за Вас - има орто-модели пантофи Nuvola, които абсорбират напрежението и възстановяват за кратко време претоварената мускулатура и кости. Детските Nuvola домашни чехли в преобладаващата си част са подсилени с материали, които поддържат ходилото в правилна позиция и предпазват от плоскостъпие. Звучи страхотно и наистина е така. Потребителят пазарува с очите си и рядко се пита какво се крие под красивите орнаменти и дизайни. Но в чифт Nuvola мъжки чехли или дамски Nuvola пантофи до глезена се крият повече прерогативи, отколкото виждаме. Уверяваме се в това едва когато си ги подарим.

Дамските, мъжките и детските пантофи Nuvola - фантастични модели и ярки цветове, които да повдигнат настроението ти

Забелязва се обаче и още една тенденция - ако окото не се влюби в стоката, логиката Ви ще бъде омаломощена и така или иначе няма да купите нещо, иначе полезно, но визуално - неиздържано според представите Ви за красота. Ето защо всички дамски, мъжки и детски пантофи на компанията са закачливи, красиви, а някои - и елегантни. Важно е те да се превърнат в любимия Ви метод за релаксация у дома, а да не бъдат захвърлени в някой тъмен и прашен шкаф. В нашия e-каталог ще установите изобилие от ярки цветове, пъстрота, нестандартни комбинации. Значителна част от Nuvola пантофите за жени са с дълъг косъм, моделите за деца са щамповани с интересни и закачливи образи, а мъжките чехли на Nuvola обикновено са семпли, топли и в по-тъмни цветове. С две думи, можете да се убедите как един продукт, предназначен изцяло за домашно ползване, може да Ви накара да го покажете и по улиците. Няма да Ви виним - имате повод да се похвалите!

Nuvola – често задавани въпроси

Nuvola - какъв вид компания е това?

Nuvola е бранд, профилирал дейността си в производството на домашни чехли за всички членове на едно семейство. Компанията е с испански корен и затова нейните отличителни белези за ярките цветове и свежото настроение, с което заразява малки и големи.

Nuvola – какъв вид пантофки са подходящи за детската градина?

Нашата препоръка е да закупите размер, който е по-голям от размера на ходилото на детето Ви с няколко сантиметра, и да му обувате по-дебел чорап. Така ще можете да се възползвате от здравината на пантофите по-дълго време. Подбирайте по-леки чехли с дължина до глезена или малко по-високи, за да сте сигурни, че по време на игра детето няма да се чувства неудобно.