Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите
Продукти: 247
Избрани филтри (1)

Намерете най-добрите официални обувки за вашето дете от марката Pablosky

Испанската марка Pablosky е една от водещите международни компании за детски и юношески обувки. Основана е в кра на 60-те години, а днес над 2 милиона обувки се произвеждат ежегодно от марката, всичките в Испания и проектира повече от 1000 модела на сезон.

Брандът разполага със собствена отличителна технология Pablosky System, която представлява външна част от телешка кожа, абсорбираща вътрешна подплата Intech, предпазител за петата и пръстите, абсорбираща, антибактериална стелка и неплъзгаща се гумена подметка. Всички тези харакеристики ги правят отличен избор за детска обувка. Офицалните обувки Pablosky могат да превърнат всяко момче или момиче в малък кавалер и дама. 

Когато търсим официални обувки за нашето детете, обикновено се притесняваме дали те ще са достатъчно удобни и дали детето ще се чувства добре с тях. Марката Pablosky е помислила за детските крачета и при най-важните поводи. Всички обувки за изработени от качествени материали. Обувките са от първокласна кожа, която осигурява  правилното изпотяване на крака, безшевна подлата от устойчив на триене микрофибър, който е 7 пъти по-абсорбиращ от кожата. СТАНДАСРТ 100 от OEKO-TEX® сертификат.

Стелката също е супер абсорбираща, антибактериална и омекотяваща, а подметката е гъвкава и неплъзгаща се. Обувките включват вътрешни протектори на петата и пръстите.

Pablosky са елегантни, издръжливи и красиво изработени обувки за деца

Марката произвежда едни от най-добрите обувки за правилното развитие на крака  на малките деца. От 2018 г. Испанската асоциация по биомеханика, ортопедия и подиатрия (SEBIOR) сътрудничи с компанията и проверява нейните колекции, давайки одобрение и съвети в ролята си на експерти педиатри. Заедно насърчават здравословни, висококачествени, безопасни и устойчиви обувки, които се адаптират към особеностите на краката на децата на всеки етап от растежа.

Децата порасват, интересите им се менят. Едно обаче ще остане сигурно - любовта към удобните обувки ще остане дълго. Ако търсите не просто добро, а изключително предложение, вече имаме добра новина за вас. А за да сте сигурни, че няма да сбъркате в избора, защо не поканите и своето дете. Така пазаруването ще се превърне в приключение.

Детски обувки Pablosky можете да намерите сега в офертата на obuvki.bg 

Ако желаете да оигурите на детето си качествени, красиви и елегантни обувки, това е мисия възможна. Детските обувки Pablosky са точно такива. Марката залага на качество и удобство, а в obuvki.bg сме подбрали най-добрите предложения на достъпни цени. Разгледайте в нашия сайт и използвайте филтрите, за да подберете най-подходящите за вас обувки за деца Pablosky. При нас може да намерите стотици предложения от марката - от сникърси и боти, до сандали и официални обувки Pablosky. Предложенията са в разнообразни цветове и модели, които със сигурност ще се харесат и на най-капризното дете.

>Pablosky - Често задавани въпроси

Pablosky - каква е тази компания?

Pablosky е испанска марка за детски и юношески обувки, която е един от водещите производители в бранша. Продуктите й са красиви и комфртни, едновременно с това изработени от високочествени материи. Чудесен избор за всеки детски крак. 

Pablosky - къде да купя такива обувки?

На obuvki.bg може да намерите разнообразие от предложения за детски обувки Pablosky, независимо от сезона, повода и предпочитанията на вашето дете. Изберете измежду стотици модели и пробвайте качеството и удобството на Pablosky.