Безплатно връщане в рамките на 30 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите
Сортирай
Размер
Цвят
Цена
Марка 1
Вид на продукта
Отопляне
Начин на закопчаване
Продукти: 562
Покажи идентификатора (ID) на версията

R. Polanski - класическите обувки, които винаги ще поддържат нивото

Polanski е световноизвестен бранд, който може да се асоциира със стил, високо качество, широк асортимент, богато минало, класика, естетика, елегантност и какво ли още не. Вероятно масовият потребител се е натъквал на тази марка. Но всъщност са малцина онези, които са имали удоволствието да се докоснат до всички изброени характеристики, които обувката задължително трябва да има. Обувките Р. Полански предлага точно това и макар цените да не са много ниски, всяка стотинка си струва. Нека Ви обясним защо. Знаете ли, че високите токове Р. Полански се изработват по начин, който да не натоварва ставите и гръбнака, а сводът им се прилепва плътно до ходилото? Знаете ли, че високите ботуши, както и ботите Р. Полански, се изолират с допълнителен материал, за да не пропускат вода и студ? Марката десетилетия наред е сред топ брандовете, тъй като се отнася с лоялност към потребителите от всички възрасти и полове.

За обувките Р. Полански – дяволът е в детайла, уникалността - също

Всички сме чували фразата, че дяволът обича детайла и обикновено се крие в него. Смело можем да твърдим, че това важи в пълна сила за обувките R. Polanski. Познат като режисьор и продуцент, дизайнерът влага палитрата от емоции, които самият той изпитва, и ги вплита в уникалното оформление на всеки чифт обувки. Всеки елемент – от каишките до платформите и цип плъзгачите – всичко е изработено с усет и стил. Тези обувки се открояват от останалите, при това – не само по разпознаваемото лого, а по начина, по който е сътворен всеки фин детайл. Нито една капса, връзка, прегъвка, флорален мотив или нещо друго не е и на милиметър от най-подходящото място. Дизайнерът търси симетрия, но понякога и асиметрията може да прикове погледа Ви върху конкретен модел обувки Р. Полански. Да вземем като пример сандалите Р. Полански – на пръв поглед може да Ви се сторят като всички останали, но с тях ще забравите за зачервените места край каишките или за мехурите от неудобство. Същото важи и за чифт ботуши Р. Полански – забравете за уморените крака, впарването и дискомфорта. Гарантираме Ви, че няма да бързате да ги събувате, а ще търсите причина да останете още няколко часа, обути в стил и класа. А най-хубавото е, че могат да се носят при разнообразни поводи и така да редуцирате разходите си за повече чифтове обувки.

Сандали, високи токове, ботуши и боти от Р. Полански – чаровните дамски модели Ви очакват в obuvki.bg

Едва ли ще подминете високи токове, върху които с красиви златни букви е изписан полският бранд. Няма марка, която да съчетава набук, дантела, текстил, капси, връзки, ципове, кожа и велур по съвършен начин. Изброени по този начин, те внушават кич, докато не видите някои дамски модел обувки Р. Полански, изложен на лъскава витрина. Тогава разбирате, че производството на дамски обувки е творчески акт, от който зависи в голяма степен усещането Ви за дама. За привържениците на спортния стил марката предлага: маратонки, кецове, балерини. Спортно-елегантната Ви визия пък ще бъде приятно завършена с еспадрили или сандали на платформа от Полански.

Относно обувките Р. Полански: често задавани въпроси:

Къде мога да купя обувки Р. Полански?

Един от най-лесните начини е да се сдобиете с красив премиум клас R. Polanski в obuvki.bg. При нас на почит са само утвърдени и доказали се производители, сред които няма как да не причислим и R. Polanski

Каква е всъщност марката Р. Полански и какво можете да ни кажете за нея?

Компанията е полска и е на пазара от повече от половин век. Нейният собственик е популярен и в сферата на киноиндустрията, но паралелно с таланта си, той успява да завладее значителен дял от пазара на обувки в световен план.