Сортирай
Марка

Няма продукти със зададените филтри

Опитайте се да изтриете някои или всички филтри, за да видите повече продукти.

Раници и чанти за лаптоп на Samsonite, подходящи за малки и големи

Samsonite е един от водещите лидери в производството на специализирани раници и чанти за лаптоп. Марката съчетава качество с функционалност и атрактивен дизайн, подходящ за всеки вкус. Раниците и чантите за лаптоп са изключително практични и комфортни особено за пътувания, по време на които буквално разполагаш с „мини офис“, благодарение на многобройните джобове и удобни отделения, разположени във и по целия продукт. Практичния дизайн и олекотените размери на раниците и чантите за лаптоп допринасят за пренасянето и съхранение на устройства като лаптопи, таблети, смартфони, както и обемни папки, тефтери и т.н. Брандът е много подходящ и за студенти и ученици, като би побирала освен лаптоп, голям брои учебници и тетрадки. Иновативната технология и висококачествените материали, от които се произвеждат чантите, гарантират за тяхната здравина, непромокаемост и абсолютно изолиране на съдържанието от околната среда, дъжд, сняг и т.н.

Раници и куфари за деца на марката Samsonite – какво трябва да знаем?

Samsonite предлага широка гама от раници, чанти за лаптоп и куфари не само за възрастни, но и за деца. Специалната колекция на марката създадена за малчуганите включва абсолютно всички артикули, които се предлагат и за възрастни. Качествените раници и здравите куфари са изключително подходящи за училищни лагери, екскурзии и ваканции със семейството. Ергономичния дизайн и меката материя, смекчават товара и предотвратяват гръбначни изкривявания. Благодарение на заключващите механизми внедрени в продуктите на Samsonite, вещите са в пълна безопасност. Освен с високото си качество, продуктите на Samsonite се характеризират и с иновативния си дизайн, разнообразните цветове и интересните форми и текстури.

Богат избор от аксесоари, куфари, портмонета, чанти и раници на Samsonite в сайта на obuvki.bg.

Obuvki.bg е един от онлайн магазините за пазаруване, който предлага изключително богата гама от колекциите на Samsonite. В сайта може да намерите аксесоари като практични портмонета, раници и чанти за лаптоп, големи и малки куфари и чанти за пътуване. Благодарение на симплифицираните опции за търсене, в сайта лесно и удобно бихте могли да откриете желания и необходим продукт от колекцията на Samsonite. Ако се регистрирате на сайта, може да получите код за намаление, а ако се абонирате за седмичния бюлетин, ще получите комплимент в размер на 18лв, напълно безвъзмездно.

Аксесоарите на Samsonite – често задавани въпроси

Samsonite – как да отворим куфара?

Ключалката се състои от три малки наподобяващи въртящи колелца копчета. За да отворите ключалката на куфара, е необходимо да завъртите и трите колелца по такъв начин, че да се покаже вертикална черта и на трите. След като сте сигурни, че и трите показват вертикална черта наподобяваща числото едно, двата ципа отстрани автоматично ще се освободят и ще можете да ги извадите и да отворите куфара.

Как се сменя кода на куфарите на Samsonite?

За да смените кода на куфара е необходимо с леко остър и тънък предмет, като например химикал или молив да натиснете бутона за нулиране. Задръжте бутона за нулиране натиснат, докато избирате, чрез цифрите изписани на трите малки колелца желание код. Пуснете бутона за нулиране, след като вече сте избрали и задали новия код. Задължително тествайте новоизбрания код, преди да потеглите на пътуване с куфара!