Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите
Сортирай
Цвят
Цена
Марка 1
Вид на продукта
Отопляне
Размер на обувки
Размер
Продукти: 77
Избрани филтри (1)

Обувки See By Chloé, от бохемски стил до международен хит

Марката See By Chloé е френска и стартира като дъщерна на известната Chloé. Нейната идея е да предоставя интересни и нестандартни артикули за младите дами, като се стреми да може да предложи подходящи такива за всяка самоличност и стил. И наистина обувките See By Chloé, както и чантите See By Chloé са повече от международен хит. Ако търсите перфектната комбинация между удобство и комфорт за стъпалото и интересни модели за нестандартен стил, тази марка определено е за вас. Тя ви позволява да прибавите чудесен акцент на тоалета си, който да изразява вашата личност. Обувките Chloe не са просто обувки, а имат и характер. Чантите See By Chloé са идеален завършек за всеки тоалет.

Чехли Chloé с отличителни аксесоари

През предстоящия летен сезон можете да изберете подходящи за вашия вкус чехли Chloé. Повечето модели са в черно, кафяво или бяло и могат да се връзват с доста неща. Но освен тях ще откриете и вариамнти на чехли тип еспадрили например в синьо или орнажево. А защо не чехли в бледо розово или такива с комбинация на два цвята, като например черно и кафяво. По-интересното за чехлите Chloé е, че те имат много интересни аксесоари или орнаменти. Това могат да са различни неща. Ако например горната част е само черна кожена лента, то подметката е по-нестандартна в стил дървена. Друг вариант е върху едноцветната лента да има по-голям орнамент като например каишка или нестандартна катарама. Също може да подберете и модел с ресни или кожено цвете.

See By Chloé - ботуши, обувки, чехли или сникърси?

Ще можете да избирате сред разнообразие от обувки Chloé за всеки сезон и случай. През летния сезон можете да се насладите на изобилието от сандали и чехли Chloé. Освен тях обаче ще откриете и сникърси Chloé, подходящи за есента и пролетта, като те са изцяло кожени и в бяло, черно или кафяво с логото на марката. Някои имат по-дебела подплата, а други по-тънка. Като цяло те осигуряват комфорт и в по-топлите дни на преходните сезони, но и когато вали и е малко по-хладно. Ще откриете и изобилие от ботуши Chloé. Те могат да бъдат кожени или гумени. Освен това могат да са с по-дебела подплата или с по-тънка такава. Има както по-спортни и спортно-елегантни модели, така и по-елегантни и можете да ги вържете с всичко. Ще откриете варианти на равна тънка подметка, но и на по-дебела. Също можете да се насладите на опции с нисък, среден или висок дебел ток.

Обувки See By Chloé - Често задавани въпроси

Откъде да купя See By Chloé?

Можете лесно да изберете обувки See By Chloé онлайн. Изобилието е голямо, а доставката е стандартна за страната. Ориентацията в размерите е много лесна, а моделите са представени с достатъчно снимки и информация, за да можете да подберете най-подходящият за вас.

Коя чанта See By Chloé да избера?

Марката See By Chloé освен обувки, предлага и интересни чанти. Можете да подберете чанта в същия цвят като обувките или да заложите на интересна комбинация в два цвята или пък тотално различен. Всичко зависи от вашето желание за комбинации и нестандартност. Със сигурност ще откриете подходящ вариант за вашия стил и вкус.