Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите

95 продукта

Дамски слънчеви очила Uvex - поляризирани, фотохроматични и със сменяеми стъкла

Дамските слънчеви очила Uvex съчетават високо качество с отличен дизайн. С най-новите технологии на Uvex винаги ще сте подготвени за всякакви условия по всяко време. Технологията на очилата Uvex осигурява автоматично адаптиране към условията на осветяване за най-кратко време. С новата технология Uvex variotronic адаптацията се извършва за революционните 0,1 секунди. Освен това поляризираните лещи гарантират изключително ясна видимост.

Uvex е експерт в защитата на очите. В онлайн магазина на pbuvki.bg се предлага широка гама от дамски слънчеви очила Uvex, каски и предпазни очила, всички проектирани с мисъл за Вашата безопасност. Поляризираните и фотохроматичните лещи гарантират, че винаги имате най-доброто зрение във всяка ситуация.

Каски Uvex - противоударна защита за нея, него и малкия

Зимата вече е в разгара си! Ако цялото семейство сте скиори, препоръчваме Ви непременно да разгледате Uvex каските с поляризационни очила.

Добрата новина е, че онлайн магазина на obuvki.bg ще откриете многообразие от модели и цветове на този така важен аксесоар. И най-важното- има както за вас, така и за партньора Ви, и разбира се и за децата.

С Uvex ще се наслаждавате на приключенията си на открито, без да се притеснявате за безопасността или стила.

Uvex Очила за зимни спортове - защитават очите ви при пистите

Ако сте любители на зимните спортове, освен качествено непромокаемо облекло и стабилни ски обувки, трябва да имате в предвид още няколко важни аксесоара, които да купите преди старта на новия ски сезон. Добрата новина е, че сте попаднали на точното място. В онлайн магазина на obuvki.bg ще откриете всички нужни аксесоари Uvex за едно приятно и безопасно спускане из снежните български и европейски писти.

Един ден на пистите без добри Uvex очила за зимни спортове е немислимо! В крайна сметка метеорологичните условия в планините могат да се променят бързо. Благодарение на UV защитата и затъмняването на всички модели мъжки и дамски слънчеви очила Uvex  очите ще бъдат предпазени от слънце, вятър и снеговалеж.

За да прилягат перфектно, Uvex очилата за зимни спортове разполагат с лесно затягащи каишки. Така винаги ще бъдете сигурни, че няма начин да ги изгубите, дори и при наличието на силен вятър или снежна стихия.

Uvex - често задавани въпроси:

Кои Uvex очила да избера?

Не сте сигурни кои дамски Uvex очила да купите? Помислете си първо за каква дейност ще ги използвате. Ако ще ги носите по време на разходки из планините, докато съпругът Ви и децата карат ски, препоръчваме Ви за Вас да си вземете дамски слънчеви очила Uvex, а за останалите членове от семейството - 2 в 1 Uvex каски с поляризационни очила. Така винаги ще сте спокойни, че не само очите, а и главата ще бъде предпазена при евентуално падане.

Очила Uvex – как да изберем?

При слънчево време очевидно има голямо количество ярка светлина. Ето защо е от значение да закупите Uvex очила с нисък коефициент на пропускане на видимата светлина през лещата на стъклата. Това гарантира, че Uvex очилата за колоездене или за зимни спортове, които сте избрали, ще блокират пропускането на слънчева светлина. В резултат ще можете да се насладите спокойно и приятно на спускането из заснежените склонове със ски или сноуборд.