Продукти: 240
Покажи идентификатора (ID) на версията

Чанта Furla - какво я отличава от другите марки?

Има една марка, която е любима на всички момичета. Превърнала се в синоним на италианско качество и безупречност, тя е олицетворение на изисканата жена, която е безкомпромисна по отношение на стила, ясно дефинирайки своите граници.

Това е тя - Нейно Величество Furla! И всички знаем, че нито една хипербола не е пресилена, а патосът с подпис Made in Italy никога не е в повече.

Чанта Furla не е просто аксесоар, а бижу в дамския гардероб. Всеки модел се отличава с професионална изработка от най-висококачествена кожа с автентична италианска изисканост. А цветовата гама... тя е повече от енигматична! Характерното за бранда е умелото съчетание на красиви цветове и материали, комбинирани с функционалност и уникален дизайн, с основен замисъл постигане на шедьовър!

Всеки модел е създаден безупречно, до последния детайл, следвайки прийомите естествена елегантност, отличителна индивидуалност и изразителна авангардност.

Furla е бранд предлагащ италианско съвършенство с несравнимо качество, чиято основна муза е жената и нейната нужда от изискани чанти и аксесоари, съчетавайки успешно класика и елегантност, неподвластни на модните течения.

Богат избор от оригинални раници и чанти Furla в Obuvki.bg

В онлайн магазин Obuvki.bg ще намерите богато разнообразие от продуктовата гама на Furla. Очакват ви както класически модели дамски чанти Furlа, емблематични издания, така и уникални варианти в ексцентрични цветове.

Наличен е широк асортимент, съобразен с изискванията и нуждите на съвременната жена. Благодарение на предлагания богат избор в Obuvki.bg, без проблем ще откриете дори разпродажба на чанти Furla.

Налични са модели за романтични момичета, за почитетелки на градския стил, както и за онези, които елегантността и изискаността са must, с особено внимание към любимата Furla Metropolis. А, ако обичате по-свободния стил, може да изберете раница Furla, която по деликатен и неподправен начин ще подчертае отношението ви към модата, създавайки безупречност в излъчването. Съчетайте я с миди пола, тишърт с надписи, комбинирайте със сникърси или боти и завладейте града!

Следете изкъсо офертите на марката и винаги да бъдете в крак с последните тенденции.

Как чантите Furla намериха своя път до България? История на марката

Марката Furla е основана през далечната 1927, в Болоня, Италия,  от Алдо Фурлането, който се посвещава на мисията да изследва потребностите на жените и да им предлага качествени чанти и аксесоари. През 70-те години бизнесът е поет от децата на Фурлането, които променят концепцията на бранда в синхрон с новите модни течения и разширяват продуктовата гама.

Furla е популярна по цял свят, включително и в България, благодарение на култовия модел Furla Metropolis, който спечели сърцата на много дами, благодарение на уникалното качество и прокламирането от популярни личности и инфлуенсъри. Тази минималистичната чанта, изработена от сафаинова кожа, със златна верижка и закопчалка се превърна в истински хит сред българските жени, с асоциация за класова принадлежност.

Дамски чанти Furla - често задавани въпроси

Furla - каква е тази марка?

Furla е луксозна италианска марка за обувки, чанти и аксесоари. Всеки модел се отличава с професионална изработка от най-висококачествена кожа с автентична италианска изисканост.

Furla - как да разпознаем оригинала?

За разлика от репликите, оригиналните издания Furla са с равномерни цветове, а всеки елемент е с висококачествена изработка до най-малкия детайл, като металните елементи са брандирани с името на марката. Автентичните продукти са с подпис Made in Italy и Genuine Leather.