Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите
Сортирай
Цена
Вид на продукта
Марка 1
Цвят
Изработка
Размер на чанта
Видове чанти
Продукти: 142
Покажи идентификатора (ID) на версията

Desigual - богат избор от десени и цветове

Испанският бранд Desigual, който е създаден в Барселона преди 38 години, е еманация на богато разнообразие от десени, свежи багри и атрактивен дизайн. Дамските чанти Desigual се характеризират с наличие на флорални елементи, анимационни герои, фигурални елементи и др. Те създават позитивно настроение и са дълбоко желани от представителките на нежния пол. Има модели, които са декорирани с мидички и са  подходящи за плажа или за разходка край морето. Някои модели чанти Desigual са декорирани с усмихнати емотикони, които греят като слънце и привличат вниманието на околните. Използван е и метода пачуърк при някои дамски чанти Desigual. Моделите отразяват креативността на талантливите дизайнери, които са ги създали. Този бранд, който е световноизвестен и има фирмени магазини в най-големите градове по света, цели да накара хората да мечтаят, да се радват на прекрасните мигове, с които е изпълнено ежедневието и да забравят за сивотата и монотонността. Както чантите са пъстри и изпълнени с множество свежи багри, така и животът е пропит с безброй поводи за усмивки.

Чанти Desigual - градско разнообразие за ежедневието и за специални поводи

Дамите, които имат в гардероба си чанти Desigual, знаят, че те са с мултифункционално приложение. Индивидуалността, бликаща от дамската чанта Desigual и атрактивността, която тя добавя към цялостния аутфит, е просто несравнима. Моделите на испанския бранд са отличен избор за ежедневието. Те са подходящи и за специални поводи. Препоръчително е дамската чанта Desigual да се съчетае с рокля или тоалет, който е едноцветен, за да се постави акцент върху пъстротата и изяществото на този прекрасен аксесоар. С чанта Desigual се създава приказна стрийт визия. Тя се комбинира с дрехи в спортно-елегантен стил и с костюми и рокли в официален стил. Този аксесоар е едно истинско изкушение, което облагородява визията и придава вдъхновение в ежедневието. 

Чанти Desigual - капацитетен и модерен аксесоар за всяка жена

За дамите, които искат да привлекат погледите на околните с изящния си външен вид, чанта Desigual е перфектното модно средство за тази цел. Това е модерен и капацитетен аксесоар, който придава свежест на аутфита и създава позитивно настроение. Можете да закупите в България Desigual чанти онлайн чрез сайта Obuvki.bg бързо и лесно. Доверете се на испанското качество и креативност и обновете гардероба си със стилни и атрактивни аксесоари. Може да изберете кожен или текстилен модел. Дамските чанти Desigual са подходящи за разходка, за пътуване, за работното място, за посещение на събития от формален и неформален характер. Това е една градивна инвестиция във визията ви, която няма да остане незабелязана.

Дамска чанта Desigual - често задавани въпроси:

Desigual - каква е тази компания?

Това е компания, създадена в Испания през 1984 г. Desigual е не просто бранд, а начин за себеизразяване и реализиране на мечтите. Благодарение на креативните дизайнери, които работят за тази компания, марката е постигнала завидни успехи на световно ниво и е спечелила сърцата на много хора.

Дамски чанти Desigual - как да ги почистите?

С мека четка или микрофибърна кърпа е добре периодично дамската кожена чанта Desigual да се почиства от полепналите по нея фини прахови частици. При наличие на петна, може да се използва антибактериална кърпичка. За текстилните модели е добре петната да се изчистват с разтвор от сапун и вода.