Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите

1036 продукта

Обувки Mayoral- уникални обувки за специални поводи

Колекцията обувки Mayoral за момичета и момчета е посветена на комфорта, но това далеч не означава, че е пожертван модерният дизайн. За момиченцата, балеринките са идеалните обувки за специални събития В колекцията обувки Mayoral за новородени ще откриете лесни за обуване леки обувки с размери между 15 и 19. Те са идеални за завършване на тоалета за специални поводи или за да запазят краката на бебетата топли през зимата. Избирайте измежду ботуши до глезена с подплата, маратонки, ботуши, мокасини и сандали. Можете също така да избирате от украсени с цветя или панделки обувки Mary Janes дори за най-малките.. Всички модели обувки Mayoral се комбинират чудесно с дрехите и аксесоарите от каталога за мини и юноши, което улеснява създаването на цялостни и координирани визии

Детски обувки Mayoral - за момче и момиче

Крачетата поддържат тежестта на тялото на децата и правилното им развитие е от съществено значение за избягване на бъдещи здравословни проблеми. По време на детството обувките трябва да се адаптират към естествената форма на всяко стъпало, като гарантират опора, удобство и гъвкавост. Обувките за бебета, момичета и момчета трябва да омекотяват стъпките, да ги предпазват от екстремни температури, дъжд или неравен терен. Формата на детските обувки Mayoral също е от голямо значение. Обувките поддържат стъпалата чрез прости и практични закопчалки, което е важно за психомоторното развитие на малчуганите, а освен това за лесното обуване и събуване. Закръглените на пръстите детски обувки Mayoral присъстват в колекцията за бебета, момичета и момчета. Те осигуряват на пръстите достатъчно пространство за свободно движение. Подметките са гъвкави, за да могат малчуганите да се движат свободно и да стъплат сигурно. Освен това те са с противоплъзгащи покрития, за да се предотврати подхлъзването.

Детски обувки Mayoral - богат избор

Mayoral предлагат богато разнообразие от обувки за всички възрасти - от първите месеци до 16-годишна възраст. Дизайна на обувките е в различни стилове, от спортни до елегантни и от размер 15 до 38 Всички обувки за бебета, момичета и момчета са изработени от висококачествени материали, които позволяват на краката да дишат. Памучните и кожените стелки също определят удобството и качеството на детските обувки Mayoral. Колекцията от бебешки обувки Mayoral включва модели с кръгло ходило и висока ортопедична подметка от размер 19 до 25. Primeros Pasos е името на линията обувки за бебета, които тепърва прохождат.

Обувки Mayoral - често задавани въпроси

Какво да имате предвид, когато избирате бебешки обувки Mayoral?

При покупка на детски и бебешки обувки Mayoral е важно избраният размер да не е прекалено тесен, за да може стъпалото да расте правилно. Благодарение на ръководството за размера, по-лесно ще изберете правилния размер, което е особено важно, ако пазарувате онлайн.

На каква възраст трябва да започнете да носите бебешки обувки Mayoral?

Можете да започнете да обувате бебетата с обувки Mayoral още преди те да са проходили. Обувките Mayoral са чудесно допълнение към тоалета, а освен това пазят краката на бебетата топли през студените дни. Когато бебетата започнат да стъпват е особено важно да изберете качествени обувки, като тези на Mayoral.