Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите

106 продукта

Бяла чанта за през рамо - идеална за ежедневието и специални поводи

Малката чанта през рамо е съвременният прочит на класическата чанта-торба и по този начин можем да кажем, че е позната от столетия. Но още от своя платнен или кожен прародител нейната функция е една - да е носител на съдържание, докато ръцете ни са свободни за различни дейности. В наши дни, разбира се, че вече говорим и за мода. Затова дамската бяла чанта през рамо е стилен дамски аксесоар и носи всички характеристики на луксозно допълнение на дамския тоалет. Кожата е най-разпознаваемият естествен материал в природата и е перфектна за създаване на чудесни модели чанти. Белия цвят от освоя страна символизира чистота, той е ненарисуваното още платно, което чака своите цветове. Или казано направо - подобeн тип дамска чанта през рамо спокойно може да бъде комбинирана с аксесоар или облекло в произволен цвят. А това я прави особено подходящо допълнение за ежедневното ходене в офиса или делничните занимания, но също така като завършващ акцент на вечерния тоалет. Ако разгледате предложенията в сайта, много лесно бихте се ориентирали какъв модел е най-подходящ за вашите нужди. Но нека кажем направо - тук говорим за шикозно решение, което еднакво добре ще подчертава вашата индивидуалност във всяка ситуация


Малка бяла чанта за през рамо - стилна и практична

Защо казваме, че малка бяла кожена чанта през рамо е особено практично решение? Нейният размер позволява да ѝ поверите най-важните лични вещи като телефон и ключове, няколко козметични аксесоара, портфейл. И като заговорихме за минимализъм, можете да се спрете и на портфейл през рамо - съвсем изчистено решение, което представлява всъщност голям бял дамски портфейл с няколко отделения и кожена каишка за рамото. Когато се налага да присъствате на официално събитие, носенето на огромна чанта-торба е абсолютно нарушение на дрес протокола. А и е немислимо да се появите с вталена червена рокля и висок ток, носейки дамска чанта с размера на малка палатка. Тук задължително е мястото на чантата през рамо. Разгледайте категорията и изберете модел, който пасва на останалата част от гардероба ви.  

Стилните модели могата да бъдат в компактен размер - не е нужно да търсите големината, за да се представите добре.  Всяко предложение в сайта е на световни брандове, доказали, че могат да издигнат модната малка чанта през рамо на съвсем различно равнище. Ако се колебаете между няколко модела (което е върсем нормално, просто защото всички те са наистина великолепни), просто поръчайте двата -поводи за носенето им ще има достатъчно, със сигурност.

 

Бяла кожена чанта за през рамо - страхотна идея за подарък на любим човек

Изобщо не е нужно да чакате коледните празници, за да направите един страхотен подарък. Всъщност дори и рожденият ден не е единствен повод за една прекрасна изненада - бяла кожена чанта през рамо. Няма дама, която би устояла на удоволствието веднага да се появи на обществено място с нея. Още повече, че става дума за някой от моделите на Karl Lagerfeld, Calvin Klein или LOVE MOCHINO. Ако не познавате в подробности вкуса на вашия любим човек, разгледайте другита чанти или любимите обувки. Така ще изберете много по-бързо и сигурно.

Бяла чанта за през рамо - често задавани въпроси

Бяла чанта за през рамо – кой модел да изберете?

Разнообразните модели не са пречка за избора ви. Разгледайте предложенията и изберете това, което се вписва в останалия ви гардероб. И като стил, но и като дизайн

Бяла чанта през рамо – на какъв стил подхожда?

Моделите тук са толкова изчистени, че пасват на всеки стил. Огледайте обувките, ръкавиците и шапката си, търсете същото излъчване. Или пък направете обратното - това е модна провокация.