Продукти: 333
Покажи идентификатора (ID) на версията

Дамски обувки Nike – безопасна тренировка

Nike е световноизвестна марка за спортна екипировка. Позната на поколения от десетилетия, няма човек, който да не е имал поне един чифт обувки на бранда и да не се е уверил в невероятния комфорт, с който са проектирани.

В продуктовия асортимент ще откриете голямо разнообразие от модели, които се радват на изключително доверие сред нежния пол. Дамски обувки Nike са радост за краката по време на интензивни тренировки. Освен, че са супер комфортни, интегрираните иновативни технологии ги правят и изключително безопасни по време на висока физическа натовареност по време на спорт.

Превърнали се в синоним на удобство и тотален хит сред феновете на спортните изживявания, моделите дамски обувки Nike, са едни от най-предпочитаните както за активни спортуващи, така и за любителите на спортния стил.

В офертата на Obuvki.bg ще откриете оригинални издания за жени с подпис на Nike както в класически цветове, като бели, черни дамски обувки Nike, така и модели в цветни комбинации, които ще ви придадт свеж спортен чар.

Nike дамски обувки или маратонки за бягане - комфорт при упражнения

Дали ще изберете класически модел или специализирани дамски маратонки за бягане Nike, е без никакво значение, защото комфортът при упражнения ви е гарантиран.

Различните модели са специално проектирани да издържат на тежки натоварвания при бягане, така че винаги да усещате комфорт и лекота. Всеки чифт е създаден със специална технология, използвани са висококачествени материли, с отлично ниво на амортизация и голмо внимание към детайлите, за да  чувствате максимална свобода по време на движение.

Цялата тази иновативна интеграция в дамски обувки Nike е поднесена с безупречен дизайн и модно излъчване.

В селекцията на Obuvki.bg ще откриете широка гама с предложения, която ще ви вдъхнови да водите здравословен начин на живот, без да се притеснявате за интензитета на физическите натоварвания и климатичните условия навън.

Дамски високи обувки Nike – естествено прилягане

С ориентир максимално потребителско удовлетворение, в асортимента на световния лидер за спортни стоки, ще откриете и широка гама от дамски високи обувки Nike. Тези модели се характеризират със специална проекция за повишен комфорт на стъпалото с безупречно естествено прилягане, с мисъл за удобна позиция при ходене  и отлична опора на глезена. Този тип обувки  са леки и супер удобни и създават усещането, че са специално направени  за вашите стъпала.

В онлайн магазина можете лесно да откриете вашия нов висок дамски модел в любимия си цвят, който ще се впише не само на спортната площдка, но и ще завърши градската ви визия.

Дамски обувки Nike - често задавани въпроси

Кои дамски обувки Nike да изберете за бягане?

За интензивни running сесии препоръчваме модели от гамата Revolution или Studio Trainer, с които краката ви ще се чувстват изключително комфортно. Подметката им е специално проектирана, с основен замисъл да обезпечи идеална позиция за бягане.

Каква технология се използва в дамските обувки Nike?

Дамски обувки Nike са съвкупност от иновативен дизайн, специални технологии и уникален дизайн. Една от най-известните технологии на бранда е Air Max, която се характеризира с омекотяване на петата, която създава усещане за изключителен комфорт.