Продукти: 473
Покажи идентификатора (ID) на версията

Бежови боти - стилни обувки за есента и зимата

Елегантен, неутрален и естествен. Бежовото е цвят, който никога не излиза от мода и може да се използва както в топлите, така и в студените сезони. Ако имате ботуши в този нюанс, не ги оставяйте на рафта за обувки и извлечете максимума от тях.

Бежовите боти са брилянтен начин да привлечете вниманието и да загърбите по-традиционните цветове като кафяво или черно. Заложете на дамски бежови боти и изглеждайте невероятно всеки ден.

Вече се чудите къде да откриете тези стилни обувки за есента и зимата? Веднага Ви споделяме тайната- в онлайн магазина на obuvki.bg ще откриете широка гама от бежови боти за жени и мъже. Ако търсите класически ниски бежови боти за сухо време, разгледайте моделите на MACIEJKA, EVA MINGE, S OLIVER, BALDACCINI и др. Те са чудесен избор за ежедневно носене. Можете да сте сигурни, че в тяхната компания краката Ви винаги ще се чувстват отпочинали, дори и след цял ден ходене.

За да сте сигурни, че краката ви винаги ще останат сухи независимо от метеорологичните условия, изберете дамски бежови боти с равна подметка или дебел нисък ток. Ще ги откриете сред марките Guess, Lloyd, Oleksy Wrangler.

 

Допълнете тоалета си с грациозни бежови боти

Всяка официална изящна рокля независимо от сезона се нуждае от своите грациозни обувки. В този случай изчистени бежови боти с висок ток са идеалното решение. Елегантните бежови боти, подходящи за официални събития, са със заострен връх, изчистени и са без странични детайли.

Ако се чудите как да съчетаете елегантните бежови боти с облеклото си, веднага даваме няколко свежи идеи. Освен с официална рокля, те си подхождат и с тесни или прави елегантни панталони и добавят перфектната нотка, за да завършите тоалета си по възможно най-грациозния начин. Бъдете сигурни, че който и модел дамски бежови боти да изберете, винаги ще изглеждате зашеметяващо!

 

Дамски бежови боти - изберете любимата си марка

Преди да направите своя избор от многообразието на висококачествени обувки в онлайн магазина на obuvki.bg е необходимо да знаете поводът или поводите, когато ще ги носите. Например, ако основно се движите пеша и искате да подновите зимните си обувки, за да се чувстват краката Ви винаги удобно и комфортно, Ви препоръчваме да обърнете внимание на дамските равни бежови боти с дебела подметка на  марките STEEVE MADDEN, MOU, EKSBUT, TAMARIS и др.

Ако искате обаче чифт нови бежови боти за жени, с които да привличате погледите и на дами и на господа, Ви съветваме да разгледате бежовите боти с висок ток на CARINII, R.POLAŃSKI, CHARLES, както и изящните и елегантни модели бежови боти, които всяка дама би искала да притежава, на DEEZEE, QUAZI и др.

Бежови обувки до глезена - често задавани въпроси

Бежови боти - кои да изберем?

Един от най-честите въпроси, който изниква при покупка на дамски бежови боти е- естествена или изкуствена кожа да изберем. Естествената кожа винаги е добро решение, защото тя издържа на изпитанията на времето. Разбира се, ако разполагате с по-ограничен бюджет, чифт бежови боти от изкуствена кожа също винаги ще са на мода, защото бежовото се нарежда сред останалите класически цветове като черно и бяло, и е нюанс, който отива на всичко. За това независимо дали ще се спрете на бежови боти от изкуствена или естествена кожа или на дамски бежови боти с висок ток или равна подметка, можете да бъдете сигурни, че винаги ще имате с какво да ги съчетаете.

Бежови боти - как да ги почистваме?

Когато искате да почистите своите бежови боти, Ви препоръчваме да не използвате за това пералнята. Най-добрият начин да поддържате кожените си обувки чисти е да инвестирате в специален препарат за почистване на кожата, четка за полиране, четка за велур и др. Всички тези аксесоари могат да бъдат открити в онлайн магазина на obuvki.bg и можете да ги поръчате заедно с избраните от Вас дамски или мъжки бежови боти.