Безплатно връщане в рамките на 30 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите
Сортирай
Размер
Цвят
Цена
Вид на продукта
Отопляне
Начин на закопчаване
Ширина на обувката
Продукти: 40
Покажи идентификатора (ID) на версията

За какво са най-подходящи ниските и високите мъжки обувки Jordan?

Партньорството между Nike и Майкъл Джордан е може би една от най-успешните колаборации между спорта и бизнеса. Легендарният баскетболист и култовия бранд си сътрудничат в създаването на едни от най-популярните спортни обувки в историята. Продуктовите колекции следват всяка година и се радват на все така голям успех. Феновете на мъжките обувки Nike Jordan са готови да следват всяка новост, само и само да притежават поредния чифт. Моделите мъжки високи обувки Jordan имат последователи, които харесват този тип маратонки дотолкова, че ги правят част от спортния си екип в залата или на стадиона. Съчетават ги с джъмпер, клин или анцуг. Интересен факт - маратонките на тази марка се купуват както от млади хора в активна възраст, така и от всички, разчитащи на спортния елемент в облеклото си.  Разбира се, това важи и в не по-малка сила за ниски мъжки маратонки Nike. Те от своя страна са по-предпочитани за комбиниране с официални тесни мъжки панталони или дънки. Последните няколко сезона дори ни показаха визия, меко казано странна в своята цялост -  мъжки костюм с бели маратонки Nike.

Моден или спортен аксесоар? И двете, разбира се. Качеството им е толкова голямо, че спокойно можете да се появявате с тях във залата за тренировки или да се разхождате в центъра. Дизайнът на Jordan е съобразен с младежката култура, той се променя всяка година, следвайки измененията в модата. Затова и феновете му са спокойни, че винаги ще бъдат в тренда.

Запознайте се с глобалната марка обувки Nike Jordan в мъжките колекции

Малко брандове се налагат на световния пазар само няколко години след появата си и мъжките обувки Nike Air Jordan определено са сред тях. Мъжката спортна мода отдавна е средство за печелене на милиони и рекламни лица на големите марки стават звезди от ранга на Агаси, Юсеин Болт и феноменалния  Майкъл Джордан. Да кръстят модел на спортист обаче е изключителна чест. Полярността на въздушния Джордан и разпространението на Nike по целия свят стават основа за достигането до всяка точка. В рамките на само няколко седмици почитатели от всички континенти имат възможност да се сдобият с последния модел мъжки обувки Jordan. Дори сега - години по-късно, дистрибуторската мрежа на марката е толкова интензивна, че дава на феновете опцията да станат собственици на чифт маратонки няколко часа след официалната световна премиера. И те се възползват от това без никакво колебание.

Мъжки обувки Jordan – какво ги характеризира и защо са толкова популярни?

Започваме с дизайна. Изчистените линии,семплата но изключително стилна визия и атрактивната подметка няма да оставят безучастен нито един фен. И като казахме подметка, няма да пропуснем факта, че тя е съчетание между високи технологии и разработки, "облечена" в традиционната и позната от години форма.

Надеждността е другата ключова характеристика на Jordan. Марката не пропуска възможността да рекламира това във всеки момент. И за финал ще оставим удобството, разбира се. Ако сте притежатели на Nike Jordan, значи прекрасно разбирате.

Мъжки Jordans - Често задавани въпроси

Мъжки обувки Jordans - от къде да закупите такива обувки?

Вашите мъжки спортни обувки Jordan се намират в obuvki.bg. Изберете своя любим модел, селектирайки според филтрите. Всяко предложение е от най-високо качество.

Jordans – кои мъжки обувки да изберете?

Можете да избирате според цвета, големината или типа подметка. Разгледайте и поръчайте този модел, който пасва най-добре на стила ви. Не се колебайте, просто вземете повече от един чифт за различните поводи.