Безплатно връщане в рамките на 30 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите
Сортирай
Размер
Цвят
Цена
Марка
Вид на продукта
Спорт
Отопляне
Продукти: 367
Покажи идентификатора (ID) на версията

Обувки adidas Terrex – иновативна технология за стъпалата ви

adidas е световно известна марка за спортна екипировка. Няма човек, който да се занимава със спорт и да не е чувал за нея. В продуктовия й асортимент ще откриете огромно разнообразие от обувки, като специално място заема серията adidas Terrex. Създадена за отявлени почитатели на планинските преходи, тя впечатлява със своята изработка и набор от внедрени технологии. Маратонките adidas Terrex се отличават с издръжливост, здравина и високо ниво на амортизация. Те имат специална подметка, която осигурява оптимално сцепление с терена. В допълнение към това стелките им съдържат сребърни йони, което спомага за поддържането на благоприятна среда за стъпалата. Внимание трябва да отделим и на горната част на обувките. Тя е изработена от мембрана Gore-Tex, която не пропуска влагата навътре, но позволява на кожата да „диша“. За оптимално ниво на безопасност и по-лесно преодоляване на терена обувките adidas Terrex са снабдени със специална система за сцепление. Тя съчетава различни материали – каучук за повече стабилност върху хлъзгави повърхности, гума – за уверено стъпване по камъни и скалисти терени, и гумени шипове на подметката – за баланс върху меки повърхности.

Дамски adidas Terrex – защитете глезените си от травмиране

В онлайн магазин Obuvki.bg може да следите изкъсо най-новите колекции дамски adidas Terrex и да бъдете винаги подготвени за най-новото приключение в планината. Тези маратонки не са като всички останали. Те са създадени да се справят и в най-трудните климатични условия. Няма да ви подведат, дори времето в планината да се развали. Изработени по иновативна технология, с отлично ниво на амортизация и оптимална защита на глезените, с adidas Terrex ще държите травмите надалеч. За да изберете идеалния за себе си модел, препоръчваме внимателно да го подберете. Той трябва да е по размер. В противен случай няма как да осигурите добра фиксация на стъпалото. Обърнете внимание и на други характеристики. Например на типа закопчаване. adidas предлага обувки adidas Terrex с велкро, с и без връзки.

Мъжки adidas Terrex – за перфектно сцепление с терена

Обувките adidas Terrex са продукт на дългогодишни разработки и оценка на потребностите на професионалните атлети. Днес те са високо ценени от всеки, който е готов да покорява върхове. По пътя нагоре от голямо значение са стабилността и надеждността. Именно заради това мъжките обувки adidas Terrex са снабдени с иновативна подметка. Тя е изработена по технология, наречена Traxion. Ще я разпознаете по специфичния релеф и гумените шипове. В търсене на подходящ модел спортни обувки, с който да допълните екипировката си, adidas Terrex ще ви спечелят и с това, че са подходящи за практикуване на различни спортове. Те свеждат до минимум натоварването върху краката и намаляват рисковете от травми. В онлайн магазина можете лесно да откриете спортни обувки в любимия си цвят – например черни, бели, зелени или пък червени adidas Terrex.

adidas Terrex – често задавани въпроси

Може ли да се бяга бързо с обувки adidas Terrex?

Когато обуете своите adidas Terrex, ще усетите на мига, че те са създадени за бързо бягане. Обувките са леки и супер удобни. Сякаш направени за вашите стъпала. Те са отличен избор за бягане на дълга дистанция.

Как да перем обувките adidas Terrex?

Обувките adidas Terrex имат нужда от специална поддръжка, за да извлечете максимална полза от тях. Връзките и стелките може да изперете в пералня, а самите маратонки е желателно да третирате с влажна кърпа и щадящ препарат. Накрая ги оставете да изсъхнат на стайна температура. Дръжте ги далеч от слънце, тъй като топлината може да деформира подметката.