Nike Air Max 95 – какво трябва да знаем за колекцията?

В историята на маратонките няколко модела имат емблематична стойност и Nike Air Max 95 е един от тях. Той става легендарен още през първите години от излизането си на пазара и продължава да се търси. За това свидетелстват новите дизайни, които се появяват редовно. Създадени от Серхио Лозано, обувките Nike Air Max 95 навяват сантиментални спомени на мнозина, а за други са вълнуващ начин да се докоснат до историята на спорта. За тази колекция трябва да знаете още, че е емблематична за различни субкултури. С размах прониква в поп културата и става любима на рапърите и хип-хоп изпълнителите по цял свят.

Интригуващ дизайн от пръв поглед – няма как да сбъркате Nike Air Max 95 с друг модел!

Едно от безспорните неща, които привличат погледа към Nike Air Max 95, е техният дизайн. Той е запомнящ се. Към днешна дата разцветката в неоново например е била пускана 10 пъти на пазара. Днес имате възможността да се сдобиете с култовия чифт в модерен вариант. В онлайн магазин Obuvki ще откриете мъжки Nike Air Max 95 от последните колекции на марката и може да освежите спортния си гардероб с тях. Вдъхновете се от модерната цветова гама или заложете на нещо класическо – например черни Nike Air Max 95!

През годините този култов модел на американската модна компания постоянно вълнува въображението на феновете. За известен период от време например се предлагат с цип. Този подход е в сила и днес. Затова може да бъдете готови за неочаквани и смели дизайни във всяка следваща колекция.

Перфектна мекота, сцепление и удобство – отличителните характеристики на обувките Nike Air Max 95

Независимо дали изберете черни, червени, розови или бели Nike Air Max 95, има голяма вероятност да се влюбите в тях. Този модел на Nike е реализиран по едноименната технология Air Max. Качеството му лежи в основата на успеха им през последните десетилетия. Технологията в Nike Air Max 95 осигурява:

  • максимална защита на коленете, гръбнака и стъпалата
  • комфорт
  • лекота и
  • необичайна здравина.

Неслучайно този модел е сред любимите на успели хора от цял свят. Купувайки черни дамски Nike Air Max 95, получавате в замяна не само стилен чифт спортни обувки, но и комфорт от ново поколение. За да остане конкурентна на пазара, Nike подобрява технологията на производство през годините и я влага в култовия си модел. В колекциите ще откриете и доста предложения в ярки и смели цветове. За лятото отличен избор са розови Nike Air Max 95, с които може да носите любимите си спортно-елегантни рокли.

Nike Air Max 95 – уникален дизайн за почитатели на съвременните решения

Nike Air Max 95 са маратонки, чиято уникалност до голяма степен се дължи и на специфичната подметка. Днес тя успешно пасва на тенденцията да се носят сникърси на платформа. За времето си този модел жъне успех, благодарение на несравнимия комфорт, който осигурява. Впоследствие разпалва интереса към себе си с атрактивни дизайни, които следват един след друг. Неслучайно мнозина нареждат обувките Nike Air Max 95 до най-популярните модели на Nike, наред с Nike Air Max 90, Nike Air Max 360 и Nike Air Max 270.

Мъжки и дамски обувки Nike Air Max 95 – изберете мечтания чифт от магазин Obuvki

Днес лесно може да откриете своя емблематичен чифт дамски Nike Air Max 95 с атрактивен дизайн в онлайн магазин Obuvki. Докато размишлявате как да ги съчетаете с любимото си облекло, не се колебайте да поръчате и черни мъжки Nike Air Max 95 като подарък. Всеки притежател на този модел ще потвърди, че той е безспорно удобен!

Nike Air Max 95 – често задавани въпроси

Струва ли си да купите обувки Nike Air Max 95? Обувките Nike Air Max 95 са класически модел, който не губи актуалност. С годините те стават още по-ценни. Това ги прави желана придобивка за всеки познавач на модата за спортисти и спортната история. Как да почистваме обувките Nike Air Max 95? За да почистите добре своите Nike Air Max 95, първо отстранете полепналата мръсотия по тях с помощта на четка за обувки. След това изтъркайте добре с щадящ миещ препарат подметката. Отстранете образувалата се пяна с микрофибърна кърпа. Процедирайте по същия начин с горната част на обувката.