Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите

481 продукта

Обувки 4F - перфектни за ежедневието и за спортни дейности

Полският бранд за обувки 4F създава практични и удобни модели, които са подходящи както за ежедневието, така и за практикуване на редица спортни активности. За двадесет години марката е постигнала забележително, градивно развитие. Дамските и мъжки обувки 4F са изработени от висококачествени материали. Те имат гъвкава и удобна подметка. Саята при повечето модели е от естествена кожа. Някои  мъжки и дамски обувки 4F включват иновативни технологии като Engineered Mesh за реализиране на висококачествена, дишаща материя. При повечето модели на бранда е употребена междинна подметка EVA, която е лека и ударопоглъщаща. Спортни обувки 4F с подметка EVA са много подходящи за бягане. Моделите на полския бранд са отличен избор за фитнес залата, за практикуване на спорт на открито, както и за разнообразни дейности като пазаруване, разхождане, вървене пеша на дълги разстояния и т.н.

Спортни обувки 4F - предназначени за хора, изискващи комфорт и красота във всяка ситуация

С 4F спортни обувки представителите на силния и нежния пол постигат красота и елегантност по време на реализиране на спортни активности. Моделите на полския бранд се характеризират със стилен и изчистен дизайн, богато разнообразие от багри, удобна и гъвкава подметка. Спортните обувки се завързват с връзки. Логото на марка е приложено на саята на обувките и е постигната изящна визия. Със спортни обувки 4F хората получават стилен аутфит и съумяват да водят активен начин на живот. Моделите 4F дамски обувки създават удобство и комфорт при вървене на дамите, като същевременно им помагат да подобрят цялостния си облик. Аналогична е ситуацията с мъжките обувки 4F. Мъжете постигат комфорт и красота едновременно с уникалните модели на полския бранд. 

4F – идеален избор във всеки цвят за нея и него

В онлайн магазина ще откриете богато разнообразие от модели дамски и мъжки спортни обувки 4F, боти 4F, апрески, чехли и разнообразни аксесоари от този полски бранд. При нас ще намерите модели с различни багри, с които ще реализирате желания аутфит. Разгледайте предложенията ни и изберете този модел, който най-ярко отразява вашата индивидуалност и показва светогледа ви. С 4F обувки ще видите света по нов начин, ще откриете колко е хубаво да се води активен начин на живот - да се спортува, да се ходи пеша на дълги разстояния и др. С помощта на иновативните технологии, включени при производството на обувките, са постигнати обувки от висококачествена, дишаща материя с удобна подметка, която създава удоволствие от движението и умората настъпва много по-рядко. 

4F - често задавани въпроси:

Кои 4F обувки да избера за бягане?

За бягане е препоръчително да се закупят обувки 4F, които имат междинна подметка EVA, която създава допълнителна мекота. Важно е обувките за бягане да бъдат от дишаща материя, която има абсорбиращо въздействие спрямо влагата и изолира топлината. По този начин краката ще бъдат топли и сухи по време на бягане. 

Какви обувки 4F ще са подходящи за ежедневието?

За ежедневието са подходящи 4F обувки, които са леки, удобни и плътно прилепват към краката. Те могат да бъдат изработени от текстил или кожа. Важно е да създават максимален комфорт при вървене.