Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите

Трекинг обувки Arc'teryx – предимства на тези издръжливи трекинг обувки

Преходите в планината, изкачванията по труднодостъпни места и приключенските пътувания като цяло изискват висококачествена екипировка. Брандът Arc'teryx е олицетворение точно на това. В продължение на 33 години канадската марка произвежда висококачествени трекинг обувки и спортна и планинска екипировка, благодарение на която всеки пътешественик, планинар или просто турист ентусиаст е защитен от неблагоприятните климатични условия и усеща максимално удобство и комфорт дори и при дълги и сложни преходи. Трекинг обувките Arc'teryx са изработени с помощта на специална технология и включват елементи, които поддържат крака сух. Те са произведени от непромокаема материя. Имат стелка EVA, която създава максимално усещане за комфорт и мекота по време на вървене. Трекинг обувките поддържат краката топли и защитени дори и да се извършва преход при минусови температури. Подметката е плътна и прилепва към крака. Обувките са с водоустойчива мембрана, което осигурява допълнителна защита, удобство и комфорт.

Шапки и трекинг обувки Arc'teryx - предпазвайте се от мразовитите и неблагоприятни климатични условия

Брандът Arc'teryx предлага цялостна екипировка по време на пътешествие при неблагоприятни климатични условия. Произвеждат се шапки, трекинг обувки, якета, панталони за трудоемките планински преходи. Продуктите от серията Arc'teryx Atom LT вкючват синтетични изолирани средни слоеве при своята изработка, което допълнително създава защита от неблагоприятните климатични условия. Продуктите от серията Arc'teryx Zeta SL са подходящи за туризъм през лятото. С якетата от тази серия туристите могат да бъдат защитени при непредвидимите планински условия. Продуктите от серията Arc'teryx Beta SL са подходящи за есента и зимата. Продуктите от серията Arc'teryx Delta LT са идеални за тежките зимни условия. Шапките и трекинг обувките Arc'teryx са безценни артикули за преход в планината. С тяхна помощ дори и най-трудният преход ще бъде изпълнен с очарование и вдъхновение.

Широка гама от модели Arc'teryx в офертата на Obuvki.bg

В сайта може да видите широка гама от модели на бранда Arc'teryx. Можете да закупите модели от серията Arc'teryx Norvan, които са подходящи за бягане, имат заоблени върхове, мека и удобна подметка от висококачествен материал, подвижни стелки, непромокаем горен слой и дишаща материя, която създава максимален комфорт. Имате възможност да изберете модели в различни разцветки, които отлично да се съчетаят с модела спортен екип, който имате. В онлайн магазина obuvki.bg можете да закупите висококачествени спортни шапки, изработени от акрил, текстил и вълна, които да ви предпазват при неблагоприятни климатични условия. С тях можете да спортувате дори и при минусови температури. Предлагат се и обувки за туризъм от серията Arakys, които са подходящи за приключенски пътешествия при разнообразни климатични условия. Можете да откриете и спортни обувки от серията Konseal, които се завързват с връзки и са изключително леки, меки и удобни.

Arc'teryx – често задавани въпроси:

Трекинг обувки Arc'teryx - къде да купя?

Можете бързо и лесно да поръчате трекинг обувки Arc'teryx от онлайн магазина obuvki.bg. Висококачествените обувки за преход в планината са само на един клик разстояние от вас.

Трекинг обувки Arc'teryx – с какво се характеризират?

Тези първокласни обувки се характеризират с мека и удобна подметка, непромокаем горен слой, дишаща материя, комфорт и удобство. Те са практични, стилни и с атрактивен дизайн.