Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите

Продукти: 30

Аксесоари за обувки Bama - за да изглеждат винаги обувките ви като нови!

Всички обичаме блясъка на новите обувки. Само че реалността на градския живот е такава, че след едва няколко излизания, новите обувки са вече мръсни. Прах, частици пръст, кал, масла, сол през зимата - градската джунгла е изпитание. За да се справите с него, ви трябват ефективни продукти за поддръжка и почистване на кожените ви ботуши или сандали, велурените боти и кецове, маратонките от текстил и останалите чифтове в гардероба, които изграждат стила ви. Един от начините да направите това е с аксесоари за обувки Bama, идващи с немско качество, огромен опит и страхотни отзиви.

От повече от сто години компанията, основана в Дрезден, работи, за да може всеки чифт обувки да изглежда като нов най-дълго време и да е по-удобен за носене. Затова в портфолиото им ще видите още връзки, стелки, четки, гъби, разтегачи и калъпи за обувки Bama, както и множество иновативни и устойчиви продукти, създадени за интензивната динамика на ежедневието.

Аксесоари за обувки Bama - защо си заслужава да се грижите за обувките?

С правилната грижа вашите кожени ботуши и обувки ще ви служат вярно по-дълго време. Няма да откажете това, нали? Продуктите на немския бранд защитават естествената кожа от напуквания и износване, като я полират, импрегнират вашите сезонни обувки, премахнат миризми и микроби от вътрешната част, а с универсалната Bama козметика за обувки може да почистите всеки чифт, без значение от материалите.

В крайна сметка, хигиената на ходилата е важна и за вашето здраве, така че ползите са очевидни. Обувната козметика на немската компания е щадяща и съставът й включва устойчиви и безопасни материали. От крем за обувки Bama за блясък на вашите кожени ботуши до аерозоли, мокри кърпи и меки стелки за вашите мокасини или маратонки - инвестицията ви в нови обувки ще ви се отплати още по-щедро.

Bama - широка гама от аксесоари за почистване на обувки на OBUVKI.BG

Огромен избор от аксесоари за почистване на обувки Bama, както и продукти за комфортно носене, ви очаква в онлайн магазина на OBUVKI.BG. Защитите любимите си обувки и ги направете още по-удобни с немска ефективност. Подарете им първокласна грижа и се чувствайте още по-уверени с всяка крачка. Разгледайте предложенията в нашия каталог и изберете продукта, който ще ви бъде най-полезен.

Практичните аксесоари са съобразени с материалите, използвани от обувната индустрия, а стелките са се доказали като едно от предпочитаните решения в повече от 50 страни по света. Комбинираните решения също ще ви впечатляват, като например специалната четка за почистване на маратонки с пяна. Тя може да се използва за цветни маратонки, комбиниращи текстил, велур, изкуствена кожа и синтетични материали. Комфорт, защита, чистота - всичко, което бихте искали от един чифт обувки е тук.

Bama - често задавани въпроси

Как да почистваме велурени обувки?

От всички аксесоари за почистване на обувки Bama най-добра работа ще ви свърши специалната четка за велур. Нейните меки влакна отстраняват мръсотията и разрошват велура, за да върнат свежестта му.

Шампоан за обувки Bama - как да се използва?

Това е един от най-харесваните продукти на Bama. Приложението му е лесно като детска игра. Напръскайте горната част на обувките и с мека четка или гъба втрийте пяната. Оставете да действа за 5 минути и отстранете мръсотията с мека кърпа.