Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите

144 продукта

Ортопедични обувки Berkemann - погрижете се за комфорта и здравето на краката си

Вероятно знаете, че носенето на неправилните обувки също могат да причинят сериозни увреждания на краката ви. Хората, които носят високи токчета, вероятно са добре запознати с усещането за притиснати пръсти, болка, излъчваща се от стъпалата, и болки в сводовете след дълго носене на такива обувки. Въпреки това други обувки могат да предизвикат тези усещания, ако не са правилно пригодени към стъпалото на човека. Хората, които ще бъдат на крака през целия ден, трябва да носят обувки с подходящо омекотяване и сцепление. Идеалният избор ще откриете в ортопедичните обувки Berkemann. Индивидуалните ортопедични стелки се оформят специално за вашето стъпало и могат да се използват за решаване на различни ортопедични проблеми. При изработката на всички видове дамски чехли и сандали Berkemann занаятчиите използват своите умения и опит, за да създадат модели, които гарантират ежедневен комфорт с мека кожа, частични разтегателни вложки, подвижни стелки и други страхотни характеристики, които ще се грижат за удобството на вашите крака.

Чехли и сандали Berkemann - маркови обувки за басейна, парка и плажа

Първите дамски чехли Berkemann са произведени в малката работилница на компанията в Хамбург още преди 130 години. Оттогава насам Berkemann работи интензивно, за да създава маркови обувки. Това, което свързва различните модели на марката, е удобството, което краката ви изпитват – независимо дали носите обувки за плажа, чехли за басейна или сандали Berkemann, докато се разхождате лежерно в парка. Отличителните характеристики на класическите сандали Berkemann са дървената им подметка и оригинална 5-фазна стелка. То е разработено в средата на 50-те години на миналия век с помощта на светила в областта на ортопедията. Петфазната стелка, която и днес се използва под различни форми във всички обувки Berkemann, е базирана на оригинална конструкция, която насърчава здравето на краката и ги тренира при редовно носене.

Berkemann - Дамски и мъжки обувки за активен отдих

Повече от 130 години компанията произвежда удобни мъжки и дамски обувки. За да осигурят удобство и комфорт на краката ви, както в делничните дни, така и по време на активния отдих, световно признатата марка за ортопедични обувки Berkemann използва само висококачествени материали от европейски доставчици. По този начин компанията гарантира тяхната издръжливост и устойчивост. Всичко това, съчетано с майсторството на занаятчиите, разработващи мъжките и дамски модели на обувки, сандали и чехли Berkemann, води до създаването продукти, които носят истинско удоволствие не само по време на ходене, а и при стоенето дълго време на едно място.

Обувки Berkemann - често задавани въпроси

Berkemann - Къде да купя?

Всички модели обувки Berkemann могат да бъдат закупени бързо и лесно от obuvki.bg. Можете да използвате и мобилното приложение на сайта, което е достъпно, както за IOS, така и за Android.

Обувки Berkemann - каква е тази марка?

Немската обувна индустрия се слави с международен успех повече от век, а Berkemann е силна марка в тази индустрия - както сред ортопедичните хирурзи и ортопедите, така и сред производителите на ортопедични обувки. Създадена в Хамбург през 1885 г. , вече повече от 130 години компанията се занимава с проблеми и, което е по-важно, разработва решения за обувки. Мисията на Berkemann е да винаги да произвежда правилните обувки с най-добро качество, което включва подбрани доставчици и суровини и внимание към най-малкия детайл.