Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите

522 продукта

Biomecanics – обувки за прохождане

Biomecanics e компания, която се характеризира с иноваторския си подход към обувното облекло и която е насочена към детските обувки, като се стреми да предложи възможно най-доброто за най-малките. Осигурява неизменно качество, което едва ли има много конкуренти в тази пазарна сфера. Техните обувки са чудесна възможност да помогнете на децата си, докато прохождат. Специализираните обувки Biomecanics са елемент от гардероба, който може да се използва от едва прохождащи деца, с цел да улесни направата на първите стъпки, като при това се грижи за здравето на малчуганите. Тези примамливи предложения ни се предлагат на неустоими цени, които напълно си заслужават, като се има предвид колко страхотни характеристики предоставят на наше разположение.

Обувки Biomecanics – удобни велкро обувки за деца

Обувки Biomecanics ще намерите не само за едва прохождащите, но и за по-големи деца. Хубавото при тази компания е че се стреми всячески да улесни родителите и децата. Затова избира да предостави огромен брой продукти със специализирано закопчаване тип велкро. Така децата могат да се научат на самостоятелност, още преди да сте ги научили да връзват връзки на обувки. Това е важен начин да помогнете на детето да изгради увереност и да се научи да се обслужва самостоятелно – ценна ключова стъпка по пътя към порастването. С Biomecanics обувки вашите деца ще получат страхотен приятел през първите си години.

Biomecanics – обувки за деца от първите седмици на живота

Едни от най-важните елементи в гардероба на всеки човек са обувките. Само че в самото начало на житейския ни път, когато едва сме се родили, имаме нужда от специална помощ, за да сме здрави. Обувките са от значение не само за стъпалата ни, но и за гръбначния ни стълб. Biomechanics обаче идва да се погрижи за това. С Biomecanics обувки за деца получавате страхотен продукт, който може да се използва още в първите седмици на живота. Това ви позволява да се погрижите страхотно децата ви да имат комфортно детство, като при това обръщате специално внимание и на грижата за тяхното здраве. С тези обувки ще постигнете много по-добри резултати, що се отнася до удобството на вашия малчуган. Biomechanics специализира в произвеждането на обувки за деца, които могат да се носят още съвсем скоро след раждането. Това означава, че тази марка има вече дълъг и сигурен опит в областта и знае как да направи най-доброто за своите невръстни клиенти. При това – без да разочарова родителите им, що се отнася до това колко ще олекне портфейлът им.

Обувки Biomecanics – често задавани въпроси

Каква е таблицата с размери на Biomecanics обувки?

Размерите на Biomecanics обувки започват от европейска номерация 26, която отговаря на не повече от 14,7 см дължина на крака. Следващата номерация е 27 по европейския стандарт, която подхожда на деца с ходило с дължина 14,8-15,3 см. Оттам нататък следват номера 28, 29, които са стандартни за областта. Номерацията продължава с по един номер нагоре, докато стигне до 41-ви номер по европейския стандарт, който е препоръчан за деца с дължина на ходилото между 24-24,8 сантиметра.

Biomecanics – каква е тази компания

Biomecanics е испанска компания, която е възникнала като резултат от проучване на Института по биомеханика на Испания. Тази компания специализира в изработката на обувки за малки деца, още от първите няколко седмици на раждането. Тя цели да създава обувно облекло, което е проектирано и изработено с грижа за удобството и ергономиката на детския крак. Помага на децата да проходят с удобство и нежност.