Продукти: 87
Покажи идентификатора (ID) на версията

Обувки Boatilus - грижа за природата и за здравето на най-малките

Детските ботуши, обувки и сандали Boatilus правят впечатление отдалеч, но не само защото са невероятно красиви и искрящи във всички цветове на дъгата. Продуктите на класния бранд покриват всички изисквания на родителите с изобретателност, устойчивост и оригинална визия, а удобството им не подлежи на съмнение.

Нещо повече, тези обувки се грижат не само за здравето на децата, но и на планетата. Това е така заради специалния фокус върху химическия състав на използваните материали. С нулево съдържание на фталати, феноли и латекс, артикулите Boatilus се произвеждат в Европа, като се използват само рециклируеми или биоразградими суровини, а дори кутиите им за обувки са изработени от 100% рециклирани материали.

Биоразградими обувки Boatilus за всеки, който е загрижен за природата

Компанията предлага разноцветни сандали за момчета и момичета, ароматизирани с лимонова есенция и ягода, а гамата от гумени ботуши за сняг Boatilus се откроява с каучукови подметки и стилен дизайн. Моделите са водоустойчиви, изработени иновативен лек полимер, издръжлива и гъвкава гума, която не се хлъзга, а противоударната подметка от три слоя им придава повече стабилност. Вътрешността от полар и меката яка пази детските ходила в студа, а закопчаването с шнур с копче прави обуването и събуването им изключително лесно.

Ергономичната с опора на свода стелка е поредния бонус през зимния сезон, както антибактериалната обработка на подплатата за максимална сигурност. Ето защо не е чудно, че компанията започна да произвежда и обувки за възрастни, за да отговори на нарастналото търсене на отговорните към природата родители.

Сандали Boatilus - цветно решение на детските нужди

Сандалите Boatilus за момичета и момчета са пъстри, забавни и удобни. Леки и лесни за обуване, както вече споменахме, артикулите са изработени от висококачествени и безопасни материали. Сандалите са проектирани да пазят крехките и чувствителни малки крачета. Подходящи са за игри навън, разходки, пътувания, плажни забавления и всички други летни лудории, които детето ви ще прави.

Добавката на естествени аромати с лимонова или ягодова есенция е забавна и децата я обожават, но голямото предимство идва от 100% рециклируемите материали, дишащата стелка с абсорбатор на ударите, анатомичния дизайн и оригиналната форма.  Нещо повече, поддръжката им е бърза и лесна като детска игра, тъй като сандалите се почистват под течаща вода за секунди. Висококачествените летни и зимни обувки Boatilus няма да разочароват нито вас, нито любимите ви същества.

Boatilus - често задавани въпроси

Boatilus - каква е тази компания?

Историята на Boatilus датира от 1810-а година като семейна фирма. Днес компанията се гордее със своята широка гама качествени и екологични обувки. През 2000-а Boatilus стана изцяло зелена, а първите й биоразградими ботуши са пуснати на пазара през 2008-а. Комбинация от френски и италиански стил, продуктите на Boatilus са създадени от родители за родители и ви дават възможност да изберете устойчива и оригинална мода за цялото семейство.

Номерация на Boatilus - как да я разбера?

Страхотните детски обувки Boatilus се предлагат в размери от 18 до 35, като има и модели за възрастни в номерация от 36 до 47. Разгледайте таблицата с размери на производителя и следвайте указанията, за да намерите точния чифт за вашето дете или пък за вас.